Bio almaecet – 350 ml

Kód: 3216
2 490 Ft
Raktáron (7 db)
Várható kézbesítés:
28.5.2024

Szűretlen, pasztőrözetlen bio almaecet (2%) – ökológiai (vegyszermentes) termelésből származó szlovák alma minőségi almamustjából helyileg előállítva. Támogatja a gyomornedv képzést, ezzel javítva a masticha terápia hatását.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az almaecet az almák erjedése során jön létre. Ez az ital egyedi tulajdonságainak köszönhetően már több mint 400 éve ismert. Bioerjedés során az almaecet megőrzi a szervezet számára fontos enzimek, vitaminok és ásványi anyag sokaságát. Ezen hatóanyagok megőrzése szempontjából kulcsfontosságú az almaecet szűretlen és pasztőrözetlen jellegének megőrzése. Az esetleges üledékképződés nem rontja a termék minőségét, csak annak természetes jellegét mutatja.

Külsőleg és belsőleg is felhasználható.  Az almaecet egészségre gyakorolt kedvező hatása leggyakrabban a következő területeken hasznosítható:

  • támogatja az emésztést– az almaecetben található enzimek serkentik a gyomornedv képzést, csillapítják az emésztőrendszer gyulladását, megújítják a bél mikroflóráját és visszaállítják a széklet minőségét
  • erősíti a kioszi masticha egészségre kifejtett hatását– ahhoz, hogy a kioszi masticha maximálisan kifejtse a hatását, elengedhetetlen a minőségi gyomornedv képzés, melyet az Albacete biztosít
  • csökkenti a magas koleszterin- és vércukorszintet– az almaecet ecetsav tartalma lebontja a bőr alatti zsírszöveteket és felszabadítja az erekből a koleszterint
  • tisztító és vízhajtó hatása van a húgyutakra– az ecetsav megtisztítja a húgyutakat és a veséket, ezáltal felgyorsítja a szervezetben feleslegesen felgyülemlett víz távozását és megszünteti a húgyúti fertőzéseket
  • erősíti az immunrendszert– az almaecetben található számtalan enzim, vitamin és ásványi anyag kedvezően hat az egészségre és a szervezet ellenállóképességére.

Adagolás: Használja kétszer naponta, oldjon fel 1-2 teáskanál almaecet 2 dcl vízben. Használja étkezés előtt, ideális esetben mastichával együtt. Hosszútávú alkalmazása javasolt.

KÖTET: 250ml

GYÁRTÓ: SadLivia, Kolíňany (SR)

 

 

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
FN Szerző | 30.3.2023
Jó minőségű!

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A masticha terápia kizárólag az eredeti Chiosi masztixokat tartalmazó termékekre specializálódott. Az APOTHECARY jelenleg a Chiosi Masztix Gazdálkodók Szövetségének (ΕΝΩΣΗ ΜΑΣΤΙΧΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΧΙΟΥ) egyetlen hivatalos kereskedője és partnere, valamint a Chiosi Masztix egyetlen szállítója az Európai piacra. 

#ShowMore#

Gyerekkorától kezdve a Masztix-terápia megalapítója, Pavel Bojda arról álmodozott, hogy a természetes orvoslásnak szentelje életét, és ezzel segítse önmagát és környezetét. Tudta, hogy ez lehetséges, mivel egyszer már találkozott az ajurvéda és az emberi egészség holisztikus megközelítésével.

Abban az időben nehezen diagnosztizálható problémái voltak a torkán jelentkező nyomással, ami megakadályozta őt munkája folytatásában. Meglátogatott egy orvost, aki különféle vizsgálatokra küldte, de konkrét diagnózist nem állított fel, ellenkezőleg, további vizsgálatokra volt szükség. Végül gasztroszkópián esett át (olyan vizsgálat, amelynek során a szájon keresztül egy csövet helyeznek az emésztőrendszerbe), amelynek célja az érintett torok vizsgálata volt, de az orvos a szondán keresztül a gyomrába ment, ahol a Helicobacter pylori baktérium gyulladását és fertőzését tárta fel. Az orvosok komolyabban viszonyultak hozzá, mert családjában korábban előfordult a gyomorrák, amelyet gyakran a Helicobacter pylori okoz. Erős antibiotikumok és gyógyszerek hármas kombinációját írták fel kezelésképpen, amelyek csökkentik a gyomor savas környezetét.

Nem volt túl lelkes az antibiotikumok miatt, és természetesen ez vonzotta a természetes gyógymódok kereséséhez. Minden lehetséges alternatív módot számításba vett, amelyek segíthetnének rajta. Ekkor talált rá a Chiosi masztixra, mellékhatások nélküli természetes gyógymódra, amelynek képességét a Helicobacter pylori irtására számos tudományos tanulmány és gyakorlat bizonyította. A masztixot azonban a Helicide gyógyszerrel (a gyomorsav csökkentésére szolgáló gyógyszer) egyidejűleg nem szedhette, mert gátolták egymás hatását, ezért úgy döntött, hogy kihagyja a gyógyszert. Két hónapos masztixkezelés után a Helicobacter eltűnt, a torok problémái eltűntek, és emellett az alkalmi gyomorpanaszok is csökkentek.

Kezdetben csak barátainak és ismerőseinek kezdte ajánlani a Masztixot. Európa szerte azonban akkoriban nem volt könnyű megtalálni a masztixot, ezért csatlakozott a Chiosi masztixgyűjtők szövetségéhez és behozta az első kartondobozt Szlovákia területére. Az érdeklődés fokozatosan nőtt, a masztix gyógyító hatásaival kapcsolatos jó hír gyorsan terjedni kezdett, és egyre gyakrabban barátok barátai, de ismeretlen emberek is keresték. Ekkor kezdte először érezni azt, hogy az álma valóra válik, hogy segítsen az embereknek természetes módon megszabadulni egészségügyi problémáiktól. Hobbija a munkája lett.