Sofia - krém pióca kivonattal

Kód: 0196
4 840 Ft
Jelenleg nem kapható
Mennyiség
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
25.3.2024

Ez a krém jótékony hatással bír vénás tonikként az érrendszeri problémák és a visszér kezelésében, valamint annak megelőzésében.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Visszér verzus pióca

A betegségekkel foglalkozó cikkeket olvasva valószínűleg mindenki érdekes jelenséget tapasztalt: a betegség sok tünete megegyezik azokkal a tünetekkel, amit saját magunkon megfigyelünk.

Mivel most (a valóságban meglehetősen gyakori betegségről) fogok beszélni, előre tisztázni szeretném, hogy nem akarok pánikot vagy félelmet kelteni. Célom, hogy összefoglaljam a visszérrel kapcsolatos adatokat, és rámutassak arra, milyen alternatív gyógymódok léteznek ezen betegség kezelésére. 

Ha ez a probléma érinti Önt vagy a szeretteit, semmikép se ugorja át a következő bejegyzést. A következő bejegyzést akkor is érdemes elolvasni, ha nem küszködik ezen problémával se ön, se az ismerősei. Elvégre is, gyarapíthatja tudását valami újjal. 

Mi az a visszér:

A visszér az érrendszer egyik krónikus megbetegedései közé tartozik, amely az ér fal károsodásából eredeztetik. Szemmel látható, ha a külső erek sérülnek (kiálló erek, csúnya dudorok, duzzadt lábak, fekélyek...). Hasonlóan észrevehető viszont a belső erek károsodása is (például a nőknél a medence melletti erek károsodása). 

Mi, nők ezen vörös vagy lila kidudorodó vénákat kozmetikai hibának tekintjük. A helyzet viszont sokkal súlyosabb. Ez az egyik első észrevehető jele annak, hogy valami történik az érrendszerünkkel. 

Hogyan keletkezik a visszér:

 • genetikai hajlam
 • életkor
 • terhesség, fogamzásgátló használata
 • túlsúly
 • testmozgás hiánya vagy nem megfelelő izomterhelés
 • nem megfelelő öltözék vagy lábbeli (szoros alsónemű, magassarkú cipő)
 • dohányzás
 • alacsony rosttartalmú étrend, székrekedés
 • átvészelt trombózis

A kezelés alapja a minőségi diagnózis – ne halogassa az orvoslátogatást, ha a láb duzzadni kezd, megjelennek az első külső tünetek, mint például a görcsök, hosszantartó ülés vagy állás utáni fájdalom, a lábak felforrósodása, és így tovább. 

Hogyan kezeljük a tüneteket, ha a betegség már kialakult? Több módszer is létezik melyek között vannak hatékony, és kevésbé hatékonyak is. Általában különféle kiegészítő krémekről van szó, amelyek általában növényi eredetű hatóanyagokat tartalmaznak. Az interneten bóklászva nagyon sok alternatív gyógymódra lehet rátalálni. Az egyik leggyakoribb az úgynevezett hirudoterápia – piócákkal való gyógyítás. Szlovákia területén ez a gyógymód orvosi körökben nem elismert és nem tárgya az egyetemi oktatásnak sem. Moszkvában viszont nagy elismerésnek örvend - ezt a területet teljes munkaidős orvosként - hirudológusként - lehet tanulmányozni. A piócás kezelés annyiból áll, hogy ezen álatokat a problémás területre helyezik megfelelő mennyiségben és ők következőképpen kiszívják az anyagokat a testből, melyek a problémát okozzák. 

Nyáluk ugyanis a következő érdekes összetevőket tartalmazza: 

 • antitrombotikus anyagok: feloldják a vérrögöket
 • trombolytikus anyagok: képesek már a létrejött vérrögöket feloldani
 • vérnyomás szabályozó anyagok
 • anyagok, amelyek helyreállítják a vénák és az erek sérült felületét
 • anyagok, amelyek csökkentik a vér koleszterinszintjét és megakadályozzák a koleszterin leülepedését az érfalban
 • a szervezet védekező képességét aktiváló anyagok (növelik a fagociták aktivitását)

A piócák gyógyító hatásainak felhasználásának egyik módja az ha egyszerűen magunkra helyezzük őket. De van egy másik módszer is: a piócák gyógyító képességeit krémbe keverve kivonat formájában is fel lehet használni. 

A alkalmazása nagyon egyszerű és a folyamatos használatával szép kinézetet és elegendő, fájdalommentes mozgást biztosít lábainak. 

0196

Alkalmazása: A krémet egyenletesen kenje szét a láb területén, fentről lefele irányban. 2-3 percen keresztül dörzsölje naponta 2-3 alkalommal legalább 3-5 héten keresztül. 

Figyelmeztetés: Individuális intolerancia a cseppek egyes összetevőire. Tartsa távol a gyerekektől! Ne alkalmazza nyílt sebekre se nyálkahártyára. Kerülje a felhasználást gennyes területeken és trombózis esetén! Ha allergiás reakció jelentkezik, konzultáljon háziorvosával. 

Mennyiség: 75 ml, 125 ml vagy 200 ml

Származási ország: Oroszország

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Természetes gyógymódok
Problém: Cholesterol, Hemoroidy
5
4x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
AS Szerző | 10.12.2022
2napi kezelés után nem tudok véleményt mondani.
5
IG Szerző | 29.6.2022
Párnap használat után a nehéz véleményt alkotni a termékről, remélem beválik.
4
PP Szerző | 23.6.2022
Rovid ideig kellemes husit, nem tudom, hosszabb tavon hasznal-e valamit.
5
II Szerző | 20.10.2021
Igen elégedet vagyok a megrendelt termékekkel.
5
SS Szerző | 10.9.2021
Nem tudok véleményt mondani,

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Korolev Farm vállalat komplex termelési szolgáltatásokat kínálmegrendelésre, kezdve a recept elkészítésével és a megrendelés avevőnek történő kiszállításával.

#ShowMore#

A vállalat politikájának legfontosabb pillére a gyártott termékek minőségeés biztonsága, amelyeket a vevők egyedi igényei szerint készítenek el.Ebből következik, hogy a megrendelt termékek kiváló minőségűek, és akategóriákba tartozó termékek megfelelnek a biztonsági ésegészségvédelmi követelményeknek.Mivel a vállalat az egyedi vevői igényeknek megfelelően kínál termelést,minden vevő, a teljes gyártási folyamat során, megkapja a szükségesegyéni szolgáltatást.

Az egyénileg csomagolt termékeket mennyiség és forma szerint mégcsomagolják:

 • Dobozokba, csomagolásba vagy papírdobozba
 • Kartondobozba vagy szállításra szánt csomagolásba (raklap, ketrec,rekesz, ...)

A maximális hatékonyság érdekében a vállalatban rendelkezésére áll egyemberi erőforrás menedzser, aki az elejétől a végéig felügyeli éskoordinálja egy adott megrendelés teljes gyártási folyamatát. A KorolevFarmarnak saját akkreditált fizikai, kémiai és mikrobiológiailaboratóriumai, raktárkomplexumai, termelési létesítményei vannakfelállítva és felszerelve a nemzetközi szabványoknak megfelelően. Ha avevő azt kívánja, a vállalat a megrendelt termék gyártását a vevő sajátmárkaneve alatt kínálja, függetlenül attól, hogy az Orosz Föderációbólvagy külföldről származik-e. A Facebook gyártó oldala itt található.

$(document).on('ready ShoptetDOMAdvancedOrderLoaded ShoptetCartUpdated',function(){ $(".usr-extra-delivery-add-text").html("(csak a Packeta keresztül)") $.colorbox.resize(); })