Hialuronsav - 30 kapszula- Evalar Ingyenes szállítás

Kód: 3892
Ingyenes szállítás
Márka: Evalar
20 810 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
18.4.2023
A tétel elfogyott…

Hialuronsav kapszulában a feszes bőrért.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Hialuronsav kapszulában lévő hialuronsav a kozmetikai injekciók elvén működik, molekulái belülről töltik fel a bőrt, több száz vízmolekulát húznak és tartanak! A hialuronsav bevitele hosszú távon hatékonyabb lehet, mint az injekciók. Az EVALAR hialuronsav a legmagasabb svájci hialuronsav tartalommal rendelkezik, kapszulánként 150 mg-ot tartalmaz. Emellett az alacsony és nagy molekulatömegű hialuronsavak kombinációja elősegítik a bőr folyamatos hidratálását és beindítja a természetes hialuronsav termelődését a bőrben. Mélyen hidratálja és támogatja a bőr vízháztartását.

Használata: felnőtteknek 1 kapszula naponta egyszer étkezés közben. 1 napi adag (1 kapszula) tartalmaz: 150 mg hialuronsavat.

Tárolás: 25 °C-ot meg nem haladó hőmérsékleten tárolandó.

Figyelmeztetések: Ne használja bármely összetevővel szembeni egyéni intolerancia esetén.

Az egyes hatóanyagok tartalma a napi adagban és az ajánlott napi fogyasztás %-a

Hialuronsav                                                                                    150 mg

300%

ne lépje túl a napi maximálisan megengedett határt

  összhangban TU 10.89.19-964-21428156-2018.

 

Csomag tartalma: 30 db 150 ml-es kapszula

Származási ország: Oroszország 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Az Evalar vállalat fő célja, hogy mindenki számára lehetőséget biztosítson egészségének fenntartására és erősítésére, életminőségének javítására természetes, hatékony, kiváló minőségű és modern gyógyszerekkel: növényi gyógyszerekkel és étrend-kiegészítőkkel.

#ShowMore#

Az Evalar vállalat a gyógynövények és táplálék kiegészítők elismert szakértője. Közel 25 éve ötvözik a hagyományos gyógymódot és a tudományos hozzáállást. Az egészségügy területén végzett kutatásoknak és a gyártásban alkalmazott új technológiáknak köszönhetően folyamatosan fejlődnek.

A vállalat fő tevékenységi köre a természetes gyógyszerek és biológiailag aktív kiegészítők fejlesztése és előállítása. A termékek előállításához felhasznált alapanyagokat a vállalat biotisztaságú ültetvényein termesztik, az Altaj-hegységben. A vállalat a teljes gyártási folyamatot ellenőrzi: az alapanyag előkészítésétől a késztermékig. Tudjon meg többet erről a gyártóról blogunk egyik cikkéből.

$(document).on('ready ShoptetDOMAdvancedOrderLoaded ShoptetCartUpdated',function(){ $(".usr-extra-delivery-add-text").html("(csak a Packeta keresztül)") $.colorbox.resize(); })