Krém, gél problémás bőrre Anti-akné - ELŐTTE ÉS UTÁNA - 50ml

Kód: 0472
3 450 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
25.10.2023
A tétel elfogyott…

Egyedi krém problémás és pattanásos bőrre serdülők és felnőttek számára.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A pattanás elleni krém rendkívül hatékony eszköz a pattanásos kiütések leküzdésére és a serdülők problémás bőrének kezelésére. Az Ak.NETTM (Franciaország) és a REGU-SEBTM (Svájc) egyedi innovatív komplexeinek köszönhetően a krém antimikrobiális hatású, segít a bőrhibák és a seborrhoea kezelésében, valamint megelőző hatású a pattanásos kiütések ellen.

A krém egyéb hatásai: Eltávolítja a zsír váladékait, mélyen megtisztítja az epidermiszt, részben eltávolítja a pórusokat eltömő zsír részecskéket, szabályozza a faggyúmirigyek szekrécióját, segít a gennyes kiütések gyógyításában. A krém összetételét alkotó növényi komplex látható gyulladáscsökkentő és gyógyító hatású.

Használat: kenje reggel és este a korábban megtisztított bőrre

Figyelmeztetés: Ne használja, ha allergiás az összetevők bármelyikére.

Összetevők:

Csomag űrtartalma: 50 ml

Származási ország: Orosz föderáció

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Csak a jelen pillanat áll rendelkezésünkre. Ez az állítás igaz, de nem lenne értelme tagadni azt a tényt, hogy a jelen a múltból ered és a jövőre mutat.

#ShowMore#

Egészségünk vagy szépségünk (az "ELŐTTE ÉS UTÁNA" kozmetikai termékcsalád rendelkezik olyan termékekkel, amelyeket kizárólag bármelyik korosztályban lévő nők számára alkalmas) részben a genetika, részben a környezet, és mindenekelőtt a gondoskodásunk és az erre fordított energia eredménye. Vannak, akik hajlamosak a korai öregedésre, mások a későbbire - de senki sem kerülheti el. Legtöbbünknek azonban lehetősége van arra, hogy plasztikai sebészek beavatkozása nélkül segítsen arcunkon vagy testünkön. Az egyik mód a „ELŐTTE ÉS UTÁNA” kozmetikai termékek széles választékának használata, amely a természetből kapott kincsekkel dolgozik. 

A szépség mindig belülről fakad, de személyiségünk tükröződik az arcunkon és a testünkön. Az "ELŐTTE ÉS UTÁNA" kozmetikumok segítséget nyújtanak, abban az esetben, ha meg van győződve arról, hogy az arca és teste megérdemli a gondozást, hogy jobban működhessenek, és a bőr vagy a test körvonalainak kellemes megváltoztatásával jutalmazhassák Önt.

Ha úgy dönt, hogy kipróbálja a termékkínálatot, hisszük, hogy a bőrén megjelenő kellemes változásoknak lesz tanúja, amelyek ugyanolyan mosolyt és elégedettséget varázsolnak az arcára, mint a többi elégedett vásárlónál, akik már kipróbálták a termékeket.

$(document).on('ready ShoptetDOMAdvancedOrderLoaded ShoptetCartUpdated',function(){ $(".usr-extra-delivery-add-text").html("(csak a Packeta keresztül)") $.colorbox.resize(); })