Testápoló krém “Űrtechnológia. 30 éves porcok a 60-as években “. - Cápa porccal és kollagénen -Korolev Farm- 125 ml

Kód: 1305
6 190 Ft
Raktáron (5 db)
Várható kézbesítés:
31.5.2023

A krémet kifejezetten az életkorral összefüggő degeneratív disztrófikus folyamatok megelőzésére lett kifejlesztve. Támogatja az ízületi szövetek és a porcszövetek aktív regenerálódását az 50 éves vagy annál idősebb embereknél. A porc és az ízületi folyadék összes alapvető szerkezeti elemét tartalmazza biohasznosítható formában. Javítja a szöveti anyagcserét, serkenti a porc regenerációját, növeli az ízületi folyadék mennyiségét és minőségét, és erősíti a szalagrendszert.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Aplikáció: Vigye fel a készítményt a konkrét területre majd 3-5 percen keresztül masszírozza be körkörös mozdulatokkal, naponta 2-3 alkalommal. Tartsa ezután a területet melegen. 3-5 hétig ajánlott a használata. 

Figyelmeztetés: Szembe kerülés esetén vízzel azonnal ki kell mosni. Az egyes elemekre való egyedi intolerancia.

Tárolás: 5°-25°C foknál tárolandó

Mennyiség: 125 ml

Származási ország: Oroszország

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
ÁH Szerző | 12.5.2023
Teljesen.
5
MB Szerző | 3.7.2021
Maximálisan elégedett vagyok.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Korolev Farm vállalat komplex termelési szolgáltatásokat kínálmegrendelésre, kezdve a recept elkészítésével és a megrendelés avevőnek történő kiszállításával.

#ShowMore#

A vállalat politikájának legfontosabb pillére a gyártott termékek minőségeés biztonsága, amelyeket a vevők egyedi igényei szerint készítenek el.Ebből következik, hogy a megrendelt termékek kiváló minőségűek, és akategóriákba tartozó termékek megfelelnek a biztonsági ésegészségvédelmi követelményeknek.Mivel a vállalat az egyedi vevői igényeknek megfelelően kínál termelést,minden vevő, a teljes gyártási folyamat során, megkapja a szükségesegyéni szolgáltatást.

Az egyénileg csomagolt termékeket mennyiség és forma szerint mégcsomagolják:

  • Dobozokba, csomagolásba vagy papírdobozba
  • Kartondobozba vagy szállításra szánt csomagolásba (raklap, ketrec,rekesz, ...)

A maximális hatékonyság érdekében a vállalatban rendelkezésére áll egyemberi erőforrás menedzser, aki az elejétől a végéig felügyeli éskoordinálja egy adott megrendelés teljes gyártási folyamatát. A KorolevFarmarnak saját akkreditált fizikai, kémiai és mikrobiológiailaboratóriumai, raktárkomplexumai, termelési létesítményei vannakfelállítva és felszerelve a nemzetközi szabványoknak megfelelően. Ha avevő azt kívánja, a vállalat a megrendelt termék gyártását a vevő sajátmárkaneve alatt kínálja, függetlenül attól, hogy az Orosz Föderációbólvagy külföldről származik-e. A Facebook gyártó oldala itt található.

$(document).on('ready ShoptetDOMAdvancedOrderLoaded ShoptetCartUpdated',function(){ $(".usr-extra-delivery-add-text").html("(csak a Packeta keresztül)") $.colorbox.resize(); })