100% Szantálfa illóolaj – Botavikos - 10 ml

Kód: 1834
3 240 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
18.4.2023
A tétel elfogyott…

Ezt az illóolajat a Szantálfából állítják elő. A Szantál lombhullató fa jellegzetes illattal, más illatos fákkal ellentétben éveken keresztül megőrzi illatát. Dél –Ázsiából származik, Indonéziában, Ausztráliában és Indiában nő.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A szantálfa illóolajnak regeneráló, tonizáló hatása van, ennek köszönhetően ideális az érett, száraz, érzékeny bőrre. Nyugtató, megújító hatású, csökkenti a bőrirritációt és a bőrhámlást. Zsíros bőrre is megfelelő, tisztít, csökkenti a pattanások mennyiségét, a bőr szebb és simább lesz tőle.

A szantálfa olaj finomítja a bőrt, védi a kedvezőtlen környezeti hatásokkal szemben. Haj-, köröm- és ajakápolásra is megfelelő. Hasonlóan a többi illóolajhoz, használható fertőtlenítésre és légfrissítésre.

1834

Használata: hozzáadható parfumhöz is, légfrissítésre (3-5 csepp olaj 15 m2-ként), kozmetikai készítmények (1-2 csepp 5 ml alaphoz), maszkok (2-3 csepp 10 ml alaphoz) gazdagítására. Inhaláláshoz: 1-3 cseppet tenni a folyadékhoz és 3-10 percig inhalálni. Borogatáshoz, masszázshoz (1-5 csepp 10 ml alaphoz), kádfürdőhöz, szaunázáshoz.

Figyelmeztetés: lehetséges egyéni intolerancia némelyik összetevőre.

Tárolás: Sötét és száraz helyen tartandó, élelmiszerektől távol, -5°C fölött. Gyermekektől tartsa távol. Tűzveszély!

Tartalom: 10 ml

Származási hely: Oroszország

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Illóolajok
Problém: Akné
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Botavikos ( Botanika ) már több, mint 30 éve képviseli a parfümök és kozmetikumok végtelen világát. Az érzékiség és béke világa. Az ihlet és önismeret világa. Az öröm világa.

#ShowMore#

A Botavikos Társaság tudományos szakértők által jött létre, akik az aromaterápia területén végeztek kutatásokat. Termékek nagy választékát kínálja, mint például az illóolajok és egyéb termékek.

A Botavikos csak olyan anyagokat, összetevőket használ, amely megfelel az európai minőségi előírásoknak és világszabványoknak (ISO 9001).

A Botavikos márka fő értékét a termékek 100%-os természetes összetevői adják. Amennyiben valakinek van a Botavikos termékekből több darab is, esetleg kozmetikai gyűjteménye, ezeket a termékeket  lehet más termékekkel is kombinálni, így saját, egyedi minták is kialakíthatóak.

Természetes illóolajok – Ezek az olajok könnyűek és átlátszók annak a növénynek az illatával, amelyből kivonták. Az illóolajok folyékony állapotban kerülnek forgalomba. Használhatóak aromafürdőhöz, mély és gyengéd masszázshoz vagy helységek illatosításához, légfrissítéshez is.

Természetes zsíros olajok – Ezek az olajok hidegen sajtoltak, gyümölcsökből vagy diófélék magjából készülnek. Ezeknek a természetes zsíros olajoknak az állaga már szilárdabb, krémesebb. Alkalmasak más olajok és arcvizek helyettesítésére. Ápolják és védik a bőrt. Lassítják az öregedést és megújítják, regenerálják a bőrt.

 

$(document).on('ready ShoptetDOMAdvancedOrderLoaded ShoptetCartUpdated',function(){ $(".usr-extra-delivery-add-text").html("(csak a Packeta keresztül)") $.colorbox.resize(); })