Ajándékozzon eredeti, kézzel készített ajándékot szeretteinek! - 1. rész.

Szeretne valami eredetit ajándékozni szeretteinek? Úgy gondolja, hogy nem vagy elég kreatív és képzett? Dobd el az aggodalmaidat! Mi a Herbaticánál 2 tippet és teljes eljárást készítettünk Önnek a karácsonyi ajándékok elkészítéséhez. Az első az ajakbalzsam és peeling.

A kézzel készített ajándék készítés ma nagyon népszerű tevékenység, ami nem csak a megajándékozottnak fog tetszeni, hanem számodra is örömet és szórakozást jelent. Hidd el, imádni fogod ezeket a barkács ajándékokat, és talán már nem is fogsz a klasszikus ajándékok után nyúlni.

Ajakbalzsam és peeling

Télen nagyon hasznos ajakbalzsam és bőrradír készítése. A repedezett vagy kiszáradt ajkaknak már nem kell zavarniuk sem téged, sem szeretteid ebben a hideg évszakban. A balzsamok az első választás az ajak hidratálására, és mi több, ezek a balzsamok környezetbarátak és teljesen organikusak. Talán első benyomásra egy ilyen balzsam gyártása bonyolultnak tűnhet, de egyáltalán nem az. Az ajakbalzsam és ajakpeeling készítéséhez komplett eljárást hozunk Önnek.

olajok

Mire lesz szüksége?

- 16 g méhviasz

- 10 g shea vaj

- 10 g kókuszolaj 

- 10 ml argán olaj

- 10 ml avokádóolaj

- 5 csepp esszenciális levendulaolaj

- nádcukor - csak hámozáshoz

 

Megközelítés

A méhviaszt vízfürdőben felolvasztjuk, miután felolvadt, hozzáadjuk a sheavajat és összekeverjük.

 mehviasz keszites fozes

Felolvadás után adjunk hozzá kókuszolajat, argánolajat, avokádóolajat és végül 5 csepp illóolajat. Ez a keverék nem haladhatja meg a forráspontot, hogy az egyes összetevők tápértékei ne vesszenek el. Öntse ezt a keveréket kis kozmetikai edényekbe vagy egy régi rúzstartályba, és hagyja kihűlni.

arganolaj avokado olaj toltes

Ha peelinget szeretne készíteni, öntsön egy kis nádcukrot (1 teáskanál) az edénybe, majd öntse a kapott keveréket, keverje meg és hagyja kihűlni. Lehűlés után csoda van a világon! Az igazi eredeti, bio és környezetbarát balzsam és peeling már csak csomagolásra és ajándékozásra vár :-)

cukor peeling adagolas peeling keszitese

Ezek a balzsamok természetes termékeket tartalmaznak, amelyek tulajdonságaikkal segítik a száraz és vízhiányos ajkakat. A levendula illóolaj gyulladáscsökkentő hatással bír az ajkakra, kiváló választás a száraz és sérült bőr ápolására. Az argánolaj itt is fontos szerepet játszik a hidratálásban. Nemcsak rugalmassá teszi ajkait, de gondoskodik azok örökké fiatal megjelenéséről és revitalizációjáról is. Az avokádóolaj visszaadja az ajkak fényét, természetes szerkezetét és rugalmasságát.

ajak balzsam es peeling

Remélem, inspiráltam, hogy csináljon valamit estére. Ha úgy dönt, hogy alkot valamit - nem csak a fenti tippből, jelöljön meg minket Instagramon vagy Facebookon, és kap egy 10% kedvezményre jogosító kupont!

A cikket az Ön számára készítette

 

Lenka

lenka