Himalájai Cédrus illóolaj – Botavikos -10 ml

Kód: 2228
1 560 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
18.4.2023
A tétel elfogyott…

Kedvező hatással van az érzelmi egyensúlyra, motivál, segít koncentrálni, megteremti az egészséges alváshoz szükséges légkört.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Otthoni használatra:

  • elriasztja a szúnyogokat és molylepkéket.
  • helységek tisztítására és fertőtlenítésére .
  • természetes légfrissítő.

Használata:

Illatkompozíciók készítéséhez: keverjen össze 1 csepp fejjegy illóolajat, 2 csepp szívjegy illóolajat és 3 csepp alapjegy illóolajat. A keverék 3. részéhez adjon 7 rész alapot ( desztillált vízzel higított etanolt, vodkát vagy szagtalan olajat).Keverje össze az egészet. Hagyja állni 48 óráig vagy akár 1 hónapig is sötét helyen és szobahőmérsékleten.

Illatosításhoz: öntsön meleg vizet az aromalámpa felső részébe, adjon hozzá 5-7 csepp illóolajat 15 m2-ként számolva. Gyújtsa meg a gyertyát az aromalámpa alsó részében, majd 20 percig hagyja párologni 3 óránként.

Kozmetikai krémek (1-2 csepp 5 ml alaphoz), maszkok (2-3 csepp 10 ml alaphoz), pakolások (5-7 csepp illóolajat vízbe vagy alapolajhoz) gazdagítására. Egy gyapjúszövetet mártson bele ebbe a keverékbe, helyezze a fájó részre, tegyen rá celofánt és rögzítse száraz ronggyal vagy kötszerrel. 10-40 percig hagyja rajta.

Inhaláláshoz: öntsön forró vizet egy edénybe, takarja be a fejét törölközővel és tegyen bele 1-2 csepp illóolajat. 3-10 percig inhaláljon. Egész idő alatt tartsa csukva a szemét!

Pakolásokhoz: tegyen meleg vizet egy edénybe (2-3l), és adjon hozzá kb. 15 csepp illóolajat. A rongyot vagy lepedőt nedvesítse be és csomagolja be egy száraz rongyba. 2-3 percig hagyja hatni.

Masszázshoz:  1-5 csepp 10 ml alaphoz, 9-15 csepp 30 ml alaphoz.

Szaunához: hőálló edénybe tegyen 50-100 ml vizet, adjon hozzá 10 csepp illóolajat 15 m2-ként számolva.

Fürdőhöz: 7-8 csepp illóolajat keverjen össze 30-60 g emulgeálószerrel és adja a vízhez. 5-20 percig tartson a fürdő. 10 ml emulgeálószerhez adjon 1-3 csepp illóolajat és adja a vízhez. 5-10 percig tartson a fürdő.

Mennyiség:  10 ml

Származási ország: Oroszország

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
DL Szerző | 26.6.2021
Kellemes illata van!

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Botavikos ( Botanika ) már több, mint 30 éve képviseli a parfümök és kozmetikumok végtelen világát. Az érzékiség és béke világa. Az ihlet és önismeret világa. Az öröm világa.

#ShowMore#

A Botavikos Társaság tudományos szakértők által jött létre, akik az aromaterápia területén végeztek kutatásokat. Termékek nagy választékát kínálja, mint például az illóolajok és egyéb termékek.

A Botavikos csak olyan anyagokat, összetevőket használ, amely megfelel az európai minőségi előírásoknak és világszabványoknak (ISO 9001).

A Botavikos márka fő értékét a termékek 100%-os természetes összetevői adják. Amennyiben valakinek van a Botavikos termékekből több darab is, esetleg kozmetikai gyűjteménye, ezeket a termékeket  lehet más termékekkel is kombinálni, így saját, egyedi minták is kialakíthatóak.

Természetes illóolajok – Ezek az olajok könnyűek és átlátszók annak a növénynek az illatával, amelyből kivonták. Az illóolajok folyékony állapotban kerülnek forgalomba. Használhatóak aromafürdőhöz, mély és gyengéd masszázshoz vagy helységek illatosításához, légfrissítéshez is.

Természetes zsíros olajok – Ezek az olajok hidegen sajtoltak, gyümölcsökből vagy diófélék magjából készülnek. Ezeknek a természetes zsíros olajoknak az állaga már szilárdabb, krémesebb. Alkalmasak más olajok és arcvizek helyettesítésére. Ápolják és védik a bőrt. Lassítják az öregedést és megújítják, regenerálják a bőrt.

 

$(document).on('ready ShoptetDOMAdvancedOrderLoaded ShoptetCartUpdated',function(){ $(".usr-extra-delivery-add-text").html("(csak a Packeta keresztül)") $.colorbox.resize(); })