RED MORINGA SPORT - Moringa Caribbean - 120 kapszula Ingyenes szállítás

Kód: 3406
Ingyenes szállítás
19 410 Ft
Raktáron (2 db)
Várható kézbesítés:
10.2.2023

Ezek a moringát tartalmazó kapszulák támogatják az immunitást, a vitalitást és javítják a sportteljesítményt. Tribulusz és Moringa - egyedi kombináció a teljesítmény növelésére! Növeli az edzés hatékonyságát, a fizikai állóképességet és elősegíti az izomépítést.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Red Moringa sport 120 kapszulát tartalmaz a leghatékonyabb természetes összetevőkkel, amelyek elősegítik a férfiak sport teljesítményét, pólolják a energiát és növelik a vitalitást. Minden Moringa Caribbean kapszula levélporból áll, amelyet karibi ültetvényeinken termesztünk, ellenőrzött minőségben és a Tribulus terrestris gyökér kivonatból, 90% feletti szaponintartalommal.

Hatóanyagok: 

 • TRIBULUS TERRESTRIS

A Tribulus terrestris gyökérkivonat különösen az "úgynevezett" szaponintartalma miadt ismert. A szteroid szaponinok (szaraponinek) kulcsfontosságú elemek a szteroidok kialakulásánál. Az anabolikus szteroidokkal ellentétben a szaraponínok természetes eredetűek, ugyanolyan hatással bírnak, mint az anabolikus szteroidok. Támogatják az izomnövekedést és növelik a tesztoszteronszintet, de a szintetikus anabolikától eltérően biztonságosak.

A szaraponinek pozitívan befolyásolhatják a tesztoszteronszintet a következő módokon:

 • elősegítik az LH (luteinizáló hormon) felszabadulását
 • növeli a szervezet toleranciáját az androgénekre
 • növeli a DHEA molekuláinak szintjét (tesztoszteron prekurzor)

Kimutatták, hogy a szaponinok használata az intenzív edzésnél, növeli a hatékonyságot és a teljesítőképességet, valamint elősegíti az izomtömeg gyorsabb felépítését. A piacon forgalmazott számos kiegészítő közül a tribulus gyökérkivonatok szaponin illetve a protodioszcín tartalma alacsony - így a várható hatás még a hosszú távú használat során sem következik be.

A RED MORINGA SPORT Tribulus terrestris szuponinok tartalma 90% feletti!

 • MORINGA CARIBBEAN

Tudományos vizsgálatok bebizonyították, hogy Moringa levél jótékony hatást gyakorol a szervezetre magas menyiségű természetes hatóanyag (polifenolok, flavonoidok, vitaminok, aminosavak, alkaloidok, tanninok) tartalma miadt. Hála a vitamin és antioxidáns hatásának a moringa elősegíti az egészséges növekedést és a sejtek fejlődését, anti-aging hatású és növeli az immunrendszer megnyilvánulását a szervezetben, ami nagyon fontos, nemcsak a sportolók számára. Kiegészítve a B-vitaminok fontos csoportjával (B1 - tiamin, B2 - riboflavin, B3, B6 - piridoxin) segíti a mentális tevékenységek, stimulálja az agytevékenységet, és gátolják a méreganyagok hatását a szervezetben.

A Moringa levél por és a szaponinokat tartalmazó Tribulus gyökér-kivonat, komplex és szinergikus hatást gyakorolt ​​a sportolók szervezetére. Támogatja a:

 • sportteljesítményt
 • energiatartalékok aktiválását
 • regenerál a teljesítmény után

A moringa magas aminosav tartalmma kiegészíti a sportolók aminosav tartalékát. Az arginin jelenléte a Tribulus-szal együtt jelentősen befolyásolja a tesztoszteron kiválasztását.

Ideális kettőss-hatás közvetlenül a „ természet műhelyből“, negatív melléhatások nélkül!

 Adagolás: 

 • A Tribulus terrestris szaponintartalma: több mint 90%.
 • Napi adag 18 évesnél idősebb felnőtteknek - 2×2 kapszula (reggel és este).
 • A kapszulákat étkezés után vegye be a nagyobb biohozzáférhetőség és tápanyagfelvétel végett.
 • A sportolóknak napi 800 mg Tribulus terrestris kivonat (45% szaponintartalommal) ajánlott. Ideális kétszeres adaggal indítani az első két hét folyamán (vagy 90%-os szaponin-kiegészítéssel). A hosszú távú használat nem haladhatja meg a három hónapot. Legalább kéthetes szünet után lehetséges ugyanazt a dózist használni.

Nincsenek ismert mellékhatások.

Figyelmeztetés: Nem alkalmas gyermekenek, 18 év alatti fiatalok és nők számára. Száraz helyen, 25°C alatti hőmérsékleten, jól lezárt csomagolásban tárolandó. Óvja a nedvességtől, a fagytól, a közvetlen napfénytől és a sugárzó hőtől. Tartsa távol gyermekektől. Az ajánlott napi manyiséget ne lépje túl. A táplálékkiegészítő nem használható a változatos étrend helyettesítésére. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A táplálékkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Tartsa távol a gyermekektől.

Tartalom: 120 kapszula

Származási ország: Szlovákia

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A MORINGLY cég az eddig megtalált, legtáplálóbb növényt kínálja ügyfeleinek – a lóretekfát.


#ShowMore#

Ezt a növényt az emberi életre gyakorolt ​​jótékony hatása miatt "az élet fájának" is nevezik, és ennek köszönhetően megtisztelő helyet kapott a világ szuperélelmiszerei, más néven "superfoods" rangsorában.

A MORINGLY teljesen véletlenül jött létre. Alapítói akaratlanul a karibi Saint Lucia szigeten találták magukat, ahol felfedezték a "zöld karibi csodaszert"! A helyi bennszülöttekkel folytatott kommunikációjuk és életfilozófiájuknak megértése a feladatukká vált, és e cég megteremtéséhez vezette őket. Ültetvényt hoztak létre a szigeten, és úgy döntöttek, hogy ezt a növényt az európai talajra szállítják.

Ezt az életfilozófiát és a lóretekfa jótékony hatásait személyre szabott étrend-kiegészítőké és kozmetikai termékeké alakították!