Fecskefű kivonat - Szuper tiszta test - AltayBio

Kód: 3165/1 3165 Kérjük, válasszon változatot
Akció
Márka: AltayBio
1 940 Ft 1 940 Ft-tól –20 % - akár: –20 %
Fecskefű kivonat - Szuper tiszta test - AltayBio
1 940 Ft 1 940 Ft-tól –20 % - akár: –20 % 1 550 Ft 1 940 Ft 1 550 Ft-tól
Jelenleg nem kapható Raktáron (223 db) Kérjük, válasszon változatot
Csomagolás
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
14.10.2022 27.9.2022 Kérjük, válasszon változatot

Megszabadul a szemölcsöktől és a papillómáktól. Vessen egy pillantást a Herbatica tag – György - tapasztalataira, melyeket ebben a cikkben osztott meg velünk.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Aplikáció: A készítményt csak a sérült bőrrészekre (szemölcsök, papillómák) kell felvinni az aplikátor végével úgy, 2-3 másodpercig hozzáérintjük. Jó a problémakörüli bőr egészséges területét egy réteg olajos krémmel védeni. 1-2 napon belül a bőrt megtisztítja a szemölcsöktől, és a sérült területet 3-5 nap alatt helyrehozza. Nagyon súlyos bőrkárosodások esetén ajánlott a kezelést többszörösen megismételni. Ismételje meg az első használat után 3 nappal. Az eljárást 1-5 alkalommal meg kell ismételni a teljes kezelési ciklus során, a károsodás mértékétől függően.

Összetevők: fecskefű kivonat, desztillált víz, nátrium-hidroxid vagy kálium-hidroxid

FIGYELMEZTETÉS: Nem szabad az arcbőrére, az ágyék területére, a hónaljra, a mellre (különösen a mellbimbókra) használni! Ne dörzsölje! Kerülje az egészséges bőrrel való érintkezést! Egészséges bőrrel való érintkezés esetén azonnal mossa le az érintett területet vízzel legalább 10-15 percen keresztül, majd öblítse le 5% citromsav oldattal! Ha szembe kerül, azonnal öblítse le vízzel, és hívjon orvosi segítséget! A termék erős lúgos komponenst tartalmaz és vakságot okozhat!

Mennyiség: 1ml3 ml

Származási ország: Oroszország

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
KR Szerző | 14.11.2021
Egy nagyobb szemölcsre használom, és már a fele eltűnt. A fagyasztással ellentétben, itt a szemölcs szerkezete szétesik, és elhal, ami a visszatérés esélyét is megszünteti. A gyógyszertári alkoholos vérrehulló fecskefű gyakorlatilag hatástalan volt, de előtte már a növénnyel kezeltek eltűntek, így olyan terméket kerestem, ami nem hígított. Na ez pont ilyen koncentrátum, csak fura, hogy színtelen és nem sárga, viszont ugyan úgy működik, csak nem fogja be a bőrt. Szuper 10+, köszönöm!

Az AltayBio egy orosz cég, amely természetes gyógyászati ​​és gyógyszerészeti termékeket gyárt.

#ShowMore#

Ez a márka különféle termékeket gyárt, amelyek segítenek a kozmetikai problémákbanLegkeresettebb termékük
a fecskefű kivonat, amely segít a szemölcsök és papillómák eltávolításában, valamint a szájvíz, amely
elpusztítja a baktériumokat,
tisztítja a szájüreget és frissíti a leheletet. Ez a cég nem hagyományos természetes anyagokat használ, mint például ezüstkolloid, zöld altáj cédrus vagy az említett fecske.