Fecskefű kivonat - Szuper tiszta test - AltayBio - 3ml

Kód: 3165
1 940 Ft
Raktáron (62 db)
Várható kézbesítés:
27.10.2021

Megszabadul a szemölcsöktől és a papillómáktól. Vessen egy pillantást a Herbatica tag – György - tapasztalataira, melyeket ebben a cikkben osztott meg velünk.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Aplikáció: A készítményt csak a sérült bőrrészekre (szemölcsök, papillómák) kell felvinni az aplikátor végével úgy, 2-3 másodpercig hozzáérintjük. Jó a problémakörüli bőr egészséges területét egy réteg olajos krémmel védeni. 1-2 napon belül a bőrt megtisztítja a szemölcsöktől, és a sérült területet 3-5 nap alatt helyrehozza. Nagyon súlyos bőrkárosodások esetén ajánlott a kezelést többszörösen megismételni. Ismételje meg az első használat után 3 nappal. Az eljárást 1-5 alkalommal meg kell ismételni a teljes kezelési ciklus során, a károsodás mértékétől függően.

Összetevők: fecskefű kivonat, desztillált víz, nátrium-hidroxid vagy kálium-hidroxid

FIGYELMEZTETÉS: Nem szabad az arcbőrére, az ágyék területére, a hónaljra, a mellre (különösen a mellbimbókra) használni! Ne dörzsölje! Kerülje az egészséges bőrrel való érintkezést! Egészséges bőrrel való érintkezés esetén azonnal mossa le az érintett területet vízzel legalább 10-15 percen keresztül, majd öblítse le 5% citromsav oldattal! Ha szembe kerül, azonnal öblítse le vízzel, és hívjon orvosi segítséget! A termék erős lúgos komponenst tartalmaz és vakságot okozhat!

Mennyiség: 3 ml

Származási ország: Oroszország

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: