Evalar. Gyógynövény alapú étrend-kiegészítők.

Úgy döntöttünk, hogy olyan cikket hozunk el ma Önnek, egy olyan gyártóról, aki rendszeresen ellátja Önt kiváló minőségű termékekkel, nem csak tabletták formájában. Úgy éreztük, hogy ezt a gyártót be kell mutatnunk. Már megkapta a lehetőséget arra, hogy néhány szót olvasson a gyártóról, a gyártó weboldal részleteiről. Beszéljünk tovább róla!

Az Evalar több mint 25 éve Oroszország egyik legnagyobb táplálékkiegészítő gyártója. Gyártásában több mint 200 növényi alapú termék található. A vállalat küldetése, hogy minden embernek lehetőséget biztosítson arra, hogy egészségi állapotát és életminőségét természetes módon tartsa fenn. A vállalat még mindig számos egészségügyi kutatás és az új technológiák fejlesztése révén halad előre.

Evalar-Herbatica

Az Evalar az első gyártó, aki zárt gyártási ciklust hoz létre az ültetvényről egészen a végtermékre.

Az Altai-hegység érintetlen területein az Evalar saját ültetvényeivel rendelkezik, ahol több mint 30 fajta növényt termesztenek, amelyek a leghatékonyabb, és pusztán természetes nyersanyagok forrást használnak fel. Az ültetvények mindössze 30 percre vannak a gyártól. Ez az egyedülálló termékfejlesztési rendszer lehetővé teszi a minőségi ellenőrzést a gyártási folyamat minden szakaszában, kiváló hatékonyság és tisztaság biztosítására.

Amellett, hogy az orosz hazai piacon, az Evalar termékek több mint 20 országban világszerte képviselve vannak. Jelenleg 10% exportálva van, és 2020-ig növekedni fog 15% -ra is. 2014-ben, a Evalar cég irodát nyitott Miamiban (USA), 2015-ben Párizsban és Sydneyben. Ma meglehet vásárolni a természetes kiegészítőket Walmart és Amazon.com keresztül.

Az Evalar márka garantálja:

 • Az egyik legmagasabb minőségi előírást a termelési területen
 • GMP tanúsított gyártási gyakorlatok - amerikai és uniós szabványok
 • Számos díj és igazolása van
 • Bosch, Uhlmann és Korsch kiváló minőségű termelési létesítményeket

A gyártó összes terméke:

 • Gluténmentes
 • Alkalmas vegetáriánusoknak
 • GMO-mentes

Egyes országok, ahol a termelést exportálják:

Ausztrália, Örményország, Fehéroroszország, Bosznia és Hercegovina, Magyarország, Grúzia, Kazahsztán, Kirgizisztán, Lettország, Litvánia, Mongólia, Moldova, Szlovénia, USA, Szerbia, Ukrajna, Csehország, Észtország, Lettország, Türkmenisztán.

 

A cég tudományos és kutatási fejlesztése

1470317754-4-big-1024x410

Az EVALAR Tudományos és Kutatási Fejlesztési Központban

különböző részlegeket szakemberek képviselnek. Együtt dolgoznak, hogy következetesen teljesítsék a céljaikat.

A kutatás az Orosz Föderáció tudományos intézeteivel szorosan együttműködve történik, például:

 • a Moszkvai táplálkozási tudományokkal és kutatással
 • a Novoszibir Serves Kémia Intézettel, N.N. Vorožcova
 • az Altai Állami Egyetemmel
 • az Altai Állami Orvostudományi Egyetemmel

Minden tudományos kutatás szervezeti módon irányul a termelési ciklus követésére, innovatív és mindenekelőtt természetes termelés a végeredmény. Ezért a központban folyik a botanika, a farmakognózia, az agronómia, a gyógyszertechnológia, a gyógyszerkémia, a farmakológia, a táplálkozás és a dietetika területén végzett kutatás. Ez nemcsak új vagy innovatív termékeket teremt, hanem az orosz hagyományos orvoslás receptjeinek megfelelően elkészített termékeket is.

Mindezek lehetővé teszik az EVALAR számára, hogy minőségi, hatékonysági és biztonsági teljesítményt kínáljon az ügyfeleknek.

Az EVALAR termelésének nagy része találmányként szerzői jogi védelem alatt álló szabadalmakat képez.

Forrás: https://www.evalar.ru/quality/science/

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, iratkozzon fel hírlevelünkre, amelyben a legjobb információkról értesítjük, amit meg lehet tudni az egészség, szépség és természet világából. Ne maradjon le annak a lehetőségéről, hogy kapcsolapban legyen velünk, csak olyan tartalmat osztunk meg, amit mi is szívesen olvasnánk, itt iratkozhat fel.