Haj expert - 60 tabletta - Evalar

Kód: 3891
12 260 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
12.7.2024
A tétel elfogyott…

A Haj Expert nevű bioaktív komplexum természetes vitaminokon alapul a haj egészségéért és szépségéért. 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Természetes B-vitaminokat, esszenciális aminosavakat és enzimeket tartalmaz zsurlóval, taurinnal, cisztinnel, cinkkel és biotinnal. A zsurló a természetes szilícium forrásaként fokozza a kollagén termelődését, amely az egészséges hajhoz és bőrhöz szükséges. Belülről táplálja a hajat, ragyogást és egészséges megjelenést kölcsönöz neki. A taurin és cisztin aminosavak lehetővé teszik a haj erősebb növekedését, megakadályozzák annak kihullását, rugalmasságot,  és egészséges textúrát biztosítanak. A cink nélkülözhetetlen a haj intenzív növekedéséhez és fejlődéséhez. A biotin a szépség vitaminja, szabályozza a bőr faggyútartalmát, fényt és szép megjelenést add a hajnak.

Használata: felnőtteknek 1 tabletta naponta kétszer étkezés közben. Kezelési idő: 3 hónap, rendszeres használat a kúrák között 10 napos szünettel megengedett

Tárolás: 25°C-ot meg nem haladó hőmérsékleten tárolandó. Felbontás után sötét és hűvös helyen tároljuk.

Figyelmeztetések: Ne használja bármely összetevővel szembeni egyéni intolerancia esetén, terhesség és szoptatás alatt! Használat előtt forduljon orvosához. Az előírt napi adagot nem szabad túllépni. Nem használható a változatos étrend helyettesítésére. Tartsa távol gyermekektől. Ez a termék étrend-kiegészítőként van bejegyezve. Nincs jóváhagyott terápiás hatása, és nem gyógyszer.

Az egyes hatóanyagok tartalma a napi adagban és az ajánlott napi fogyasztás %-ában

Sörélesztő autolizátum                                                   300 mg

Taurin                                                                               150 mg

37,5 %

Cisztin                                                                               100 mg

Zsurló kivonat                                                                   60 mg

-

Cink oxid                                                                           15 mg

Cink                                                                                   12 mg


80%

Biotin                                                                               150 mg

300%

ne lépje túl a napi maximálisan megengedett bevitel határt

 

Csomag tartalma: 60 tabletta

 Származási ország: Oroszország 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Az Evalar vállalat fő célja, hogy mindenki számára lehetőséget biztosítson egészségének fenntartására és erősítésére, életminőségének javítására természetes, hatékony, kiváló minőségű és modern gyógyszerekkel: növényi gyógyszerekkel és étrend-kiegészítőkkel.

#ShowMore#

Az Evalar vállalat a gyógynövények és táplálék kiegészítők elismert szakértője. Közel 25 éve ötvözik a hagyományos gyógymódot és a tudományos hozzáállást. Az egészségügy területén végzett kutatásoknak és a gyártásban alkalmazott új technológiáknak köszönhetően folyamatosan fejlődnek.

A vállalat fő tevékenységi köre a természetes gyógyszerek és biológiailag aktív kiegészítők fejlesztése és előállítása. A termékek előállításához felhasznált alapanyagokat a vállalat biotisztaságú ültetvényein termesztik, az Altaj-hegységben. A vállalat a teljes gyártási folyamatot ellenőrzi: az alapanyag előkészítésétől a késztermékig. Tudjon meg többet erről a gyártóról blogunk egyik cikkéből.