Gyerek halolaj tőkehal májból, gyümölcsízű -250 ml-Biopharma

Kód: 3397
9 500 Ft
Raktáron (8 db)
Várható kézbesítés:
24.6.2024

A gyümölcsízű halolaj tőkehal májból, gyerekek számára támogatja az immunrendszert és ellátja a testet OMEGA 3 zsírsavakkal.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Engedjék meg, hogy bemutassuk Önnek az omega 3 savak sorozat új gyermektermékét. A gyermekek számára kifejlesztett folyékony tőkehal máj-halolaj finom krémes állagú és kellemes ízű. Fontos, hogy tartalma 98% tőkehalmáj, ami természetes D3-vitamin forrás. Az olaj sárga krémszínű, édes ízének köszönhetően a gyermekek körében népszerűségnek fog örvendeni. Magasabb az omega-savtartalma, 3 éves kortól ajánlott gyermekek számára.

Ez a halolaj az omega-3 zsírsavak, az A, D és E vitamin egyedülálló kombinációját tartalmazza.

Ugyanakkor egy olyan ritka termék márkaneve, amely az érintetlen norvég természet lényegét tartalmazza. Ezt a halolajat egyszerű céllal hozták létre - az Omega 3 telítetlen zsírsavak lehető legtisztább többcélú képességének felkínálására.

A halolaj és az OMEGA 3 zsírsavak hatása:

  • Jelentősen támogatja az immunrendszer megfelelő működését
  • Megelőzés egy influenzajárvány / vírusjárvány ellen
  • Gyulladáscsökkentő hatás / csökkenti a fertőzés kockázatát
  • Az A-vitamin segít fenntartani a jó látást és az egészséges bőrt
  • Az E- és A-vitamin megvédi a sejteket az oxidatív stressztől ás a károsodástól
  • A D-vitamin fontos az egészséges csontok, fogak és az egész test számára
  • Javítja a memóriát és az agy működését, elősegíti a tanulást és elnyomja a hiperaktivitást

A Norsk Tran egyedi minőségű termék természetessége miatt. Mesterséges színezékektől és tartósítószerektől, GMO-k és géntechnológiával módosított származékoktól mentes.

Használata: gyermekeknek maximálisan 5ml/naponta

 

Összetevők: 

5ml Tőkehal olaj:

Omega 3

1,1 gramm

DHA

0,6 gramm

EPA

0,4 gramm

A vitamin

250 µg

D vitamin

10µg (400IU)

E vitamin

6 mg

 

Mennyiség: 250 ml

Származási ország: Norvégia

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Norvégia világhírű az érintetlen és gyönyörű vidékeiről, ezért büszkék vagyunk arra a tényre, hogy minden termékünket Norvégiában fejlesztették, finomították és gyártották.

#ShowMore#

Ennek alapján a norvég Omega 3-ot azzal az egyszerű céllal hozták létre, hogy a legtisztább többcélú omega-3-at állítsa elő. Megkönnyítettük a munkát azon emberek számára, akik egyszerűen csak a legjobbakat akarják.

Az egyedülálló norvég környezet világhírű minőségi halakat, tápláló friss vadon termő gyümölcsöket és bogyókat biztosít számunkra termékeny erdőiből. A norvég Omega 3 olyan prémium termékek védjegye, amelyek Norvégia érintetlen és páratlan természetes környezetét is magukba foglalják.

A kutatás és az innovatív termékfejlesztés évek óta kulcsfontosságú sikertényező a norvég Omega 3 termékcsalád gyártásában. Garantáljuk, hogy minden termékünket Norvégiában gyártják és azt a GMP minőségi előírásainak megfelelően. Számos terméket kínálunk, amelyek a rendelkezésre álló legfontosabb étrend-kiegészítők közé tartoznak.

A legjobb Omega 3 termékek elkészítéséhez a legjobb összetevőkre van szükség. A magasabb szintű Omega 3 legnagyobb koncentrációja a nyílt tengeri halakban fordul elő az óceánok különböző részein. A norvég Omega 3 kizárólag ebből az alapanyagból készül. A nyers halolaj finomított és szabadalmaztatott eljárás után tisztításra kerül az év során, amikor az összes nemkívánatos és szennyező anyagot eltávolítják belőle.