Masticha Original - 100 kapszula Ingyenes szállítás

Kód: 3212
Ingyenes szállítás
16 080 Ft
Raktáron (11 db)
Várható kézbesítés:
2.6.2023

Igazi híoszi masticha a gyomor egészségére. A masticha kapszula tiszta mastichát tartalmaz. Könnyen kezelhető és nagyon pontosan adagolható. A híoszi masticha hozzájárul a gyomor és az emésztőrendszer egészségéhez.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Masticha Original OEM oltalom alatt álló, eredetmegjelöléssel rendelkező masticha a görög Híosz szigetéről. Más összetevőkkel nincs keverve. A Masticha Original kapszulába formálásával kényelmesen használható és pontosan adagolható a napi adagolásnak megfelelően.

Jelenleg számos tudományos vizsgálat folyik a Híoszi masticha magas koleszterinszintre, helicobacter pylori, vércukorszintre, cukorbetegségre és gyomorfekélyekre gyakorolt lehetséges hatásainak vizsgálatára. Ezen tudományos tanulmányok értékelése után az Európai Bizottság jóváhagyja azokat a különleges egészségre vonatkozó állításokat, amelyek az EU-ban felhasználhatók a természetes anyagokra. Az 1924/2006 európai parlamenti rendelet szerint az Európai Unió nem engedélyezi az egészségre vonatkozó állításokat, amelyeket nem hagytak jóvá webhelyünkön. E rendelettel összhangban csak olyan egészségre vonatkozó állítást használhatunk, amely a híoszi mastichát olyan anyagként írja le, amely „elősegíti a gyomor és az emésztőrendszer egészségét”.

A Masticha Original megfelelő megoldás azok számára, akiket a tiszta híoszi masticha érdekel más összetevők nélkül. A Masticha Original 100% -ban híoszi mastiachát tartalmaz. 

Adagolás: A Masticha Original adagolása és használati ideje Első csomagolás: 3x naponta 2 kapszula

Masticha Original Az első csomagolás után az adagot fenntarthatjuk, vagy napi 2 x 1 kapszulára csökkenthetjük.

A masticha kapszulákat táplálékkiegészítőként használják min. 20 perccel az étkezés előtt.

Kiegészítő információk a Masticha Originalról:

A híoszi masticha természetes táplálékkiegészítő, amelyet a gyomor egészségére és az egészséges emésztés elősegítésére ajánlunk.

Masticha kapszula

A híoszi masticha készítmény különféle formában van, mint például masticha por, masticha kapszula vagy masticha rágógumik. Ezen módosítások mindegyikét sajátos felhasználása jellemzi. A masticha kapszulák előnye, hogy a kapszulák tiszta mastichát tartalmaznak további összetevők nélkül. A masticha kapszula formában nagyon könnyen használható, mivel a masticha kapszulákat könnyen lenyelheti. A Masticha kapszula garantálja a pontos adagolást, mivel mindegyik kapszula 350 mg tiszta masticha port tartalmaz.

3212

TÁROLÁS: Zárt csomagolásban száraz helyen max. 25°C-ig tárolandó.

FIGYELMEZTETÉS:  6 éven aluli gyermekek, várandós és szoptató nők csak orvosi utasításra használhatják. Alacsony vérnyomás esetén illetve vérnyomáscsökkentő gyógyszer együttes használata esetén legyen körültekintő. A kioszi masticha meggátolja az LDL koleszterin oxidációját és annak erekben történő későbbi lerakódását, ezzel közvetlen csökkenti a magas vérnyomást. Gyanta allergia esetén fogyasztása szintén nem ajánlott. Probiotikummal dúsított kioszi masticha – Masticha Active probiotikus élesztőt tartalmaz, mely használata centrális érkatéterrel rendelkező páciens esetében nem ajánlott.

SÚLY: 45 g (+-5%)

SZÁRMAZÁSI HELY:  Kioszi masticha – Görögország, Kiosz szigete

 

 

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
BE Szerző | 19.1.2022
A puffadás és a görcsök csökkentek. Még csak 1 hete szedem, remélem teljesen meg is szünteti.
5
SL Szerző | 18.10.2021
A görcsök jelentősen csökkentek.Köszönöm a terméket.T: László

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A masticha terápia kizárólag az eredeti Chiosi masztixokat tartalmazó termékekre specializálódott. Az APOTHECARY jelenleg a Chiosi Masztix Gazdálkodók Szövetségének (ΕΝΩΣΗ ΜΑΣΤΙΧΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΧΙΟΥ) egyetlen hivatalos kereskedője és partnere, valamint a Chiosi Masztix egyetlen szállítója az Európai piacra. 

#ShowMore#

Gyerekkorától kezdve a Masztix-terápia megalapítója, Pavel Bojda arról álmodozott, hogy a természetes orvoslásnak szentelje életét, és ezzel segítse önmagát és környezetét. Tudta, hogy ez lehetséges, mivel egyszer már találkozott az ajurvéda és az emberi egészség holisztikus megközelítésével.

Abban az időben nehezen diagnosztizálható problémái voltak a torkán jelentkező nyomással, ami megakadályozta őt munkája folytatásában. Meglátogatott egy orvost, aki különféle vizsgálatokra küldte, de konkrét diagnózist nem állított fel, ellenkezőleg, további vizsgálatokra volt szükség. Végül gasztroszkópián esett át (olyan vizsgálat, amelynek során a szájon keresztül egy csövet helyeznek az emésztőrendszerbe), amelynek célja az érintett torok vizsgálata volt, de az orvos a szondán keresztül a gyomrába ment, ahol a Helicobacter pylori baktérium gyulladását és fertőzését tárta fel. Az orvosok komolyabban viszonyultak hozzá, mert családjában korábban előfordult a gyomorrák, amelyet gyakran a Helicobacter pylori okoz. Erős antibiotikumok és gyógyszerek hármas kombinációját írták fel kezelésképpen, amelyek csökkentik a gyomor savas környezetét.

Nem volt túl lelkes az antibiotikumok miatt, és természetesen ez vonzotta a természetes gyógymódok kereséséhez. Minden lehetséges alternatív módot számításba vett, amelyek segíthetnének rajta. Ekkor talált rá a Chiosi masztixra, mellékhatások nélküli természetes gyógymódra, amelynek képességét a Helicobacter pylori irtására számos tudományos tanulmány és gyakorlat bizonyította. A masztixot azonban a Helicide gyógyszerrel (a gyomorsav csökkentésére szolgáló gyógyszer) egyidejűleg nem szedhette, mert gátolták egymás hatását, ezért úgy döntött, hogy kihagyja a gyógyszert. Két hónapos masztixkezelés után a Helicobacter eltűnt, a torok problémái eltűntek, és emellett az alkalmi gyomorpanaszok is csökkentek.

Kezdetben csak barátainak és ismerőseinek kezdte ajánlani a Masztixot. Európa szerte azonban akkoriban nem volt könnyű megtalálni a masztixot, ezért csatlakozott a Chiosi masztixgyűjtők szövetségéhez és behozta az első kartondobozt Szlovákia területére. Az érdeklődés fokozatosan nőtt, a masztix gyógyító hatásaival kapcsolatos jó hír gyorsan terjedni kezdett, és egyre gyakrabban barátok barátai, de ismeretlen emberek is keresték. Ekkor kezdte először érezni azt, hogy az álma valóra válik, hogy segítsen az embereknek természetes módon megszabadulni egészségügyi problémáiktól. Hobbija a munkája lett.

$(document).on('ready ShoptetDOMAdvancedOrderLoaded ShoptetCartUpdated',function(){ $(".usr-extra-delivery-add-text").html("(csak a Packeta keresztül)") $.colorbox.resize(); })