Skimed Homoktövis múmio Forteval - krém-balzsam - 75 ml

Kód: 0197
4 630 Ft
Raktáron (>10 db)
Várható kézbesítés:
16.7.2024

Ez a krém-balzsam gyors segítséget nyújt mindenféle égési sérülés, vágott seb, mindenféle más sebek kezelésében. Hála homoktövis és a múmio aktív gyógyító hatásainak,a  krém hatékony a bőrproblémák, mint például ekcéma és bőrgyulladás esetében.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Hatóanyagok: 

  • Homoktövis olaj serkenti a bőr vérkeringési folyamatait, amelynek eredményeként a bőrön lévő mikrohullámok meggyógyulnak és normalizálják az anyagok cseréjét a sejteken belül.
  • Múmio egy erőteljes biostimulátor, amely fokozza a regenerációs folyamatokat a sérült bőrszövetekben; antitoxikus és jótékony hatással van a bőrre.

Használati utasítás: A krémet balzsamot vigye fel a sérült bőrszövetre / mély és nyílt sebek kezelésére nem használható / szövetkárosodás kezelése előtt az érintett területet fertőtleníteni kell.

Tartalom: 75ml

Vigyázat: a krém-balzsam egyes összetevői allergiás reakciót válthatnak ki. Ne kerüljön a nyálkahártyára

Származási hely: Oroszország

Blogunkon található cikkekben további információkat olvashat a homoktövis és Mumio hatásairól. 

homoktövis kis terméseiről már olvashatott blogunkban. Tehát az a tény, hogy a homoktövis nagy mértékben C-vitamint tartalmaz már ismeretes. Vajon miért narancs színű? Lehetséges, hogy egy közönséges színezék miatt? Napjainkban már elfogyasztjuk a vilégoskék ételeket is és ezt egyáltalán nem tartjuk fucsának.

Ez a festék pontosan ugyanabba az anyagcsoportba tartozik, ami például sárgarépa és más gyümölcsök vagy zöldségek - karotinoidok színét okozza. További részletek a cikkben.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Természetes gyógymódok
Probléma: Sebhelyek

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: