A járványhelyzetre való tekintettel és az azzal összefüggő intézkedéseknek köszönhetően a Csomagküldő szolgálat ideiglenesen felfüggesztődik. A Futárszolgálat azonban továbbra is problémamentesen működik.

Borostyánkősav-tabletta – 20 db

Kód: 2278
Újdonság Tipp
Nincs értékelés
1 825 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
5.2.2021
A tétel elfogyott…

A borostyánkősav a szervezet védekezésének erős szabályozója, javítja az energia-anyagcserét, aktiválja az immunrendszert, növeli a hatékonyságot és segít eltávolítani a mérgező anyagokat a szervezetből.Részletes információ

Termék részletes leírása

Az életkor előrehaladtával a testünk sejtjei elveszítik ezen képességüket. A tabletta serkenti a sejtenergia termelését.

A borostyánkősav sejtszinten működik, erősíti az immunrendszert, normalizálja az idegrendszert, serkenti az elegendő inzulin termelését a vércukorszint csökkentése érdekében, lassítja a gyulladásos folyamatok kialakulását, ellensúlyozza a stresszt és a depressziót, fokozza más gyógyszerek hatását, és semlegesíti az alkohol és a dohány okozta mérgeket. Jelentősen növeli a szövetekben és a szervekben a mikrocirkulációt, elősegíti az emésztés szempontjából fontos enzimek felszabadulását, és kiküszöböli a sugárzás és a mágneses hullámok testre gyakorolt ​​mérgező hatásait.

Fizikai és mentális stressz esetén alkalmazzák. A borostyánkősav meghosszabbítja az emberi életet, elősegíti a sejtek megújulását. Ez különösen fontos idős korban.

Indikációk: Biológiailag aktív táplálékkiegészítő - borostyánkősav-forrás.

Ajánlott adagolás: Felnőttek étkezés közben 1 tabletta ajánlott naponta 2-3 alkalommal. A felhasználás időtartama 1 hónap.

Kontraindikációk: Komponensekre való egyéni intolerancia, terhesség, szoptatás, gyomor- és nyombélfekély, húgykő, súlyos artériás magas vérnyomás.

Használat előtt konzultáljon kezelőorvosával.

Összetevők: borostyánkősav, cukor, burgonyakeményítő, talkum, kalcium-sztearát, aerosil

Mennyiség: 20 db tabletta

Származási ország: Oroszország