Ginkgo Biloba - 40mg - Evalar

Kód: 3202
5 360 Ft
Raktáron (>10 db)
Várható kézbesítés:
16.7.2024

Memória. Vérellátás. Ginkgo biloba levél kivonat. A ginkgo az egyik legöregebb növény a világon. A ginkgo biloba levélkivonatot 5000 éve használják a hagyományos kínai orvoslásban.Részletes információ

Termék részletes leírása

A ginkgo -t számos területen használták és használják:

  • az orvosi készítményekben az erek tágítására, a vér oxigénellátásának javítására és jobb keringésére használják, amely szintén alkalmas erekcióra
  • Kínában a főtt gyümölcsöket a hagyományos orvoslásban asztmás vagy köhögési problémákra használták, így a légzőrendszer betegségeire is
  • A ginkgo a étrend -kiegészítők részeként is ismert, amelyek a memória javítására, a tanulás támogatására, valamint a figyelem és a koncentráció növelésére szolgálnak.

Aplikáció: felnőtteknél 1 tabletta 1x naponta étkezés közben minimálisan 3 héten keresztül, évi 3x ismétlés ajánlott

Figyelmeztetés: Ne használja a termék egyes összetevőinek egyéni intoleranciája esetén.

Figyelmeztetés az EU bizottsági rendelete alapján: Ez a terméket étrend-kiegészítőként van regisztrálva. Nincs jóváhagyott terápiás hatása, és nem gyógyszer. Nem a változatos étrend helyettesítésére szolgál. Ne lépje túl a napi ajánlott adagot. A csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül használja.

Tárolási feltételek: sötét helyen, szobahőmérsékleten tárolandó

Az egyes hatóanyagok tartalma a napi adagban (1 tbl) és az ajánlott napi fogyasztás % -a

Ginko Biloba - kivonat                                         40 mg

26 % 1

Glicin                                                                 20 mg

ne lépje túl a megengedett napi mennyiséget

A TU -val összhangban 9100-138-21428156-13

 zlozenieHU-3202

Mennyiség: 40 db tabletta

Származási ország: Oroszország

Tudjon meg többet erről a termékről a blogunkban.Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Az Evalar vállalat fő célja, hogy mindenki számára lehetőséget biztosítson egészségének fenntartására és erősítésére, életminőségének javítására természetes, hatékony, kiváló minőségű és modern gyógyszerekkel: növényi gyógyszerekkel és étrend-kiegészítőkkel.

#ShowMore#

Az Evalar vállalat a gyógynövények és táplálék kiegészítők elismert szakértője. Közel 25 éve ötvözik a hagyományos gyógymódot és a tudományos hozzáállást. Az egészségügy területén végzett kutatásoknak és a gyártásban alkalmazott új technológiáknak köszönhetően folyamatosan fejlődnek.

A vállalat fő tevékenységi köre a természetes gyógyszerek és biológiailag aktív kiegészítők fejlesztése és előállítása. A termékek előállításához felhasznált alapanyagokat a vállalat biotisztaságú ültetvényein termesztik, az Altaj-hegységben. A vállalat a teljes gyártási folyamatot ellenőrzi: az alapanyag előkészítésétől a késztermékig. Tudjon meg többet erről a gyártóról blogunk egyik cikkéből.