Hogyan javíthatják a táplálékkiegészítők a sportteljesítményt? 5 szabály, hogy felébressze a sportgénjeit.

Helló sportolók!

Tudta, hogy a teste olyan, mint egy nagyteljesítményű motor, és mint minden motornak, az Ön testének is szüksége van a megfelelő üzemanyagra és karbantartásra ahhoz, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa? Mi a Herbaticánál tudjuk, hogy a rendszeres sportolás a kulcs, és ezért vagyunk itt, hogy segítsünk.
Már senkinek sincs kétsége afelől, hogy a rendszeres testmozgás pozitív hatással van általános egészségünkre és vitalitásunkra.
De tudta, hogy léteznek olyan étrend-kiegészítők is, amelyek segítségével olyan géneket aktiválhat, amelyek javítják a fittségét?

Adunk
néhány tippet az okos étrend-kiegészítőkről, amelyeknek a beépítését a rutinjába tényleg érdemes megfontolni. És nem számít, hogy aktív sportoló, vagy csak most kezdet bele egy új sportba vagy általában a mozgásba.Íme itt vannak:

 • Kurkumin: Ez az erős antioxidáns nemcsak a gyulladás ellen küzd, hanem elősegíti az izmok regenerálódását is egy kemény edzés után.

 • Rhodiola: Az adaptogén tulajdonságairól ismert rhodiola segít a szervezetnek jobban kezelni a stresszt és növeli az állóképességet.

 • Quercetin: Ez a flavonoid növelheti a teljesítményt és az állóképességet azáltal, hogy javítja az izmok oxigénellátását.

 • Coleus: Támogatja a szív egészségét és javíthatja a légzőrendszer működését, ami minden sportoló számára felbecsülhetetlen értékű.

 •  EGCG (zöld tea): Javítja az anyagcserét és segíti a zsírégetést, így ideális azok számára, akik javítani szeretnék fizikai fittségüket.

 • És ne feledkezzünk meg a gránátalmáról sem! Ez a gyümölcsös csoda tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, amelyek elengedhetetlenek az erős és egészséges testhez.

 

étrend-kiegészítők a fitt test és a jobb állapot érdekében

Fotó forrása: www.freepik.comAhhoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a testmozgásból, kövesse az alábbi 5 szabályt:

 

 1. Sportoljon rendszeresen - legalább heti 3-4 alkalommal

 2. Fokozatosan növelje a terhelést - kezdje például egy 20 perces sétával, és minden héten hosszabbítsa meg 5 perccel

 3. Tartsa fenn a megfelelő intenzitást - a mérsékelt intenzitású aerob (állóképességi) edzésnek van a legnagyobb egészségügyi előnye

 4. Biztosítsa szervezetének a megfelelő táplálkozást - minőségi fehérjék, egészséges zsírok, ásványi anyagok és vitaminok széles skálájának kiegyensúlyozott arányával

 5. Szedjen rendszeresen étrend-kiegészítőket - az Epigemic epigenetikai étrend-kiegészítőket ajánljuk, amelyek képesek befolyásolni a DNS-ünkben lévő gének aktivitását. Ennek köszönhetően képesek jelentősen támogatni a fizikai terheléshez való alkalmazkodás folyamatát, és ezáltal a teljesítmény növekedését is.


Próbálja meg követni tanácsainkat, gazdagítsa étrendjét ezekkel a szuperételekkel, és figyelje, hogyan javul a sportteljesítménye. Inspirálódjon webáruházunk változatos kínálatából, és nézze meg, hogy a táplálékkiegészítők hogyan segíthetnek Önnek felébreszteni sportgénjeit és új személyes csúcsokat elérni.

Sportoljon egészségesen 💪.

 

A cikket az Ön számára készítette

 

foto Gabi Herbatica

Gabriela Volfová

A Herbatica csapatának tagja, amely 2015 óta viszi piacra a természetes termékeket.
Természetbarát és a tudatos élet szerelmese, aki hisz abban, hogy csodák történnek...minden nap.
Cikkeink többsége szakmai tanulmányokon vagy tudományos közleményeken alapul.

Elérhetőség: gabriela@herbatica.sk


ikona herbatica FB
ikona herbatica IGikona herbatica YT


Nem találta meg, amit keresett? Vagy további információra van szüksége? 
Elegünk van belőlük – próbáljon meg beírni egy szót, például a keresőablakban. "migrén, aranyér, szemölcs, ekcéma, hátfájás" vagy tekintse meg BLOGunkat.

 

Tetszett a cikkünk? Ossza meg, boldoggá tesz minket :)