Cédrusból hidegen préselt melléktermék - Herbatica - 100g

Kód: 3495
4 000 Ft
Raktáron (72 db)
Várható kézbesítés:
7.7.2022

Cédrusból hidegen préselt melléktermék, vasban, magnéziumban, kalciumban, foszforban, káliumban, nátriumban, cinkben, folsavban és A-, B-, E- és C-vitaminban gazdagok.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Honnan származnak a cédrus diófélék?

A szibériai fenyőcédruson (Pinus sibirica) a rövid szibériai nyár folyamán cédrusmagok nőnek. A szibériai természeti viszonyok meglehetősen kemények, de a természetes egyensúly ott rendeződik, hogy a rövid meleg időszakban a növény- és állatvilág ugyanolyan intenzíven szívja fel a szükséges anyagokat egész évben, ideértve a hideg szibériai telet is. A természet okosabb, mint az ember, ezért minden, ami az ő részvétele nélkül készült, sokkal értékesebb, mint a mesterségesen létrehozott termékek. A szibériaiak ugyanabban a ritmusban élnek a természettel, ezért az életmód a ciklikusságára összpontosul. Tavasszal, nyáron és ősszel a helyiek gyűjtik a természet adományait, amelyek biztosítják a szükséges vitamin-, mikroelem- és egyéb tápanyagellátást. Ez az életmód generációról generációra terjedt át, ezért az ember megtanulta bölcsen elfogadni a természet adományait és gondoskodni róla, mint az élet fő forrásáról.

Mi az a cédrusból hidegen préselt melléktermék?

A cédrusdiók csaknem 50% -a zsír, amelyek összetételükben egyedülállóak. Ezek a zsírok nagyon értékesek, de nehezen emészthetők. Ezért ajánlott cédrusdiót használni legfeljebb napi 30 g mennyiségben. A cédrusmag 15-25% -ban könnyen emészthető fehérjét is tartalmaz. Ezeket a cédrus dió összetevőket külön termékként különítjük el - cédrus melléktermék. Ezt a terméket préseléssel, azaz zsírok kivonásával állítják elő összetételéből. Ennek köszönhetően egyedülálló diétás terméket kapunk - az összetételében a zsírtartalom minimálisra csökken, míg a fehérje és vitamin komponensek koncentráltabbak. Döntő fontosságú, hogy a zsírok a legtermészetesebb módon kerüljenek ki a dióból - úgy, hogy egy természetes fa prést nyomnak rá anélkül, hogy melegítenék vagy más hatással lennének az alapanyagra. Így tárolhatja a hasznos anyagokat a legeredetibb formában. Préselés után a terméket vákuumtartályba csomagolják, ami minimalizálja a külső környezet hatását, és lehetővé teszi a termék hosszú távú tárolását.

A cédrus melléktermék előnyei

A cédrus melléktermék kalciumban, vasban és cinkben is gazdagok. Vitamint tartalmaznak: A, PP, E, C, B6, B2, B1, és különösen értékelik őket az aminosavak leghiányosabb csoportjai (triptofán, cisztin, cisztein, arginin, tirozin) esetében, amelyek elengedhetetlen elemei a test megfelelő működésének. 

 • Erősítik a test védekező képességét
 • Méregtelenítik a testet
 • A rák megelőzése
 • Csökkentik a vércukorszintet
 • Támogatják az emésztést
 • Javítják az ürítést
 • Javítja a légzőszervi megbetegedések lefolyását
 • Megelőzés a szív- és érrendszeri betegségek ellen
 • Csökkentik a magas koleszterinszintet
 • Vérszegénység elleni megelőzés
 • Támogatják a vérképzést
 • Megnyugtatják az idegrendszert
 • Javítják a hangulatot és az agy működését
 • Energiát szolgáltatnak

A cédrus melléktermék nemcsak táplálóak, hanem ízletesek is. Ízük fenyőmag, kissé édes, ugyanakkor keserű ízűek. 

A RAW cédrus melléktermék nem érintkeznek fémmel. Vegánoknak alkalmasak - nem tartalmaznak tejet, tojást vagy glutént.

Használat: A cédrus melléktermék közvetlen fogyasztásra szánják, étkezéshez (reggeli, sütemények stb.)

Táplálkozási és energiaérték 100 g-onként:

Energia 430 kcal
Zsírok 19 g 
Fehérjék 31 g 
Szénhidrátok 33 g 

 

Összetétel: hidegen préselt cédrusdió melléktermék

Mennyiség: 100 g

Származási hely: Oroszország

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Igen, valóban így van, a Herbatica ma már márkanévnek számít.  A Herbatica egy kis családi vállalkozás, amely a legjobb minőségű, gyógynövény alapú készítmények gyártásával, forgalmazásával és viszonteladásával foglalkozik.  

#ShowMore#

Termékeink, ügyfeleink számára mindig hozzáadott értékkel bírnak. Legyen szó akár az argán olajról, melyet üvegből készült tárolókban értékesítünk (a címke eltávolítása után tetszés szerint felhasználható), vagy más egyéb termékünkről, melyek megvásárlása egy minőségibb, egészségesebb, bio szintet képviselnek.

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés