Emésztőrendszeri problémáktól szenved? Nem kell tovább szenvednie ezen csodaszereknek köszönhetően!

Az emésztőrendszeri problémák manapság meglehetősen gyakoriak. A mozgalmas világunk életmódja néha nem teszi lehetővé, hogy kellő figyelmet fordítsunk egészségünkre. A Herbatica-nál azonban olyan termékeket kínálunk Önnek, amelyek segítenek megelőzni különféle egészségügyi problémákat.

Mielőtt eljutnánk magukhoz a gyógynövényes segítőkhöz, amelyek segítenek elkerülni a kényelmetlenséget vagy a fájdalmat, meg kell vizsgálnunk azokat az okokat, amelyek miatt gyomra vagy más emésztésben együttműködő szerve (például. máj, lép stb.) elégtelenül működik. 

A leggyakoribb okok a következőek: 

  • stressz
  • hosszú távú egészségtelen, kiegyensúlyozatlan és nem eléggé változatos étrend
  • gyomorirritáció étellel
  • Kábítószerek, dohányzás, alkohol, hirtelen testtoxicitás
  • krónikus betegségek (gyomorhurut, gyomorfekély)
  • vitaminok, ásványi anyagok hiánya
  • krónikus fáradtság

VOJ_3799_1 

 

Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy már nem sikerül a gyomor és más emésztőszervek megfelelő működésével kapcsolatos problémákat teljesen megelőzni. De nagy mértékben megakadályozhatjuk ezeket a kellemetlenségeket, köszönhetően a vitaminok vagy ásványi anyagok pótlásával a szervezetnek. Az étvágytalanság és az élelmiszer-feldolgozási problémák kiváló megelőzése például a chaga gomba, amely a vitaminok, ásványi anyagok vagy savak végtelen spektrumának köszönhetően elősegíti az emésztés megfelelő működését, de az immunrendszert is. Továbbá, fenntartja a koleszterinszintet és az egyik legerősebb antioxidáns. Leggyakrabban ezt a "halhatatlanság gombáját" emésztés elősegítő teaként tudja megvásárolni. A gyomor gondozását ki lehet egészíteni a Bylinkářství U Chytré horákyně gyomorcseppekkel, amelyek szintén támogatják az emésztést és hozzájárulnak az étvágyhoz. 

Nem szabad nem megemlíteni a Bylinkářství U Chytré horákyně márkanevű teát, mely a máj megfelelő működéséhez járul hozzá. Ez a tea támogatja a máj, a belek tisztítását és aktivitását, hozzájárul az epehólyag normális emésztéséhez és működéséhez. A kenderolaj szintén nagyszerű segítő és antioxidáns a tisztításban. Különös figyelmet kell fordítanunk a májra is, mivel megtisztítja a testünket, és ezt a folyamatot elősegíthetjük például máriatövis olajjal, amely segíti a máj, az epehólyag vagy a lép regenerálódását.

DSC_1042-2


A gyomor vagy a máj gondozása ellenére azonban be kell látnunk, hogy testünk szervei nagyon szoros kapcsolatban állnak egymással, és ha fittek akarunk lenni, akkor komplex immunrendszerünkre is összpontosítanunk kell. Immunrendszerünk megerősítése és védelme érdekében a kannabiszszirupot tudjuk ajánlani, amely nemcsak erősíti az immunrendszert, hanem hozzájárul a szív normális működéséhez is. Ideális társa a szirupok között a hörgők tízese, amelynek már a neve arról árulkodik, hogy segít légzési problémák vagy köhögés esetén, de meglepő módon az emésztést is elősegíti. A fekete kömény olaj szintén nagyszerű "multi-helper", amelynek gyulladáscsökkentő hatása van. Segít a vírusos megbetegedéseknél és a nőknél jelentkező problémáknál. Együttesen használva a nők problémáira szolgáló teával megfelelő gyógynövény komplxumot tudunk elérni mely nagyon pozitív hatást vált ki a szervezetre.

VOJ_3767-2

A kioszi masztix univerzális segítő a test megfelelő működésében. Azok számára ajánlott, akik a test egyes szerveit támogató természetes anyagok halmazával szeretnék megfelelően kényeztetni. A masztix hatásai a következők: a szervezet teljes megerősítése, mint például az emésztőrendszer megfelelő működése, normális vérnyomásszint, fejfájás csillapítása, az erek vérkeringésének támogatása és sok más jótékony hatás. Jótékony hatást gyakorol az egész testre! Ha teljes mértékben szeretné megtapasztalni a masztix hatásait, javasoljuk a Mastic Vena és a Mastic Active kombinációját.

Végül is a test az otthonunk, amelyet különösen belülről kell gondozni, főleg oly módon, amely természetes a testünk számára.

 

Ezt a cikket Lenka készítette Önöknek. 


lenka_profilovka