Geránium illóolaj- Botavikos - 10ml

Kód: 3792
1 940 Ft
Raktáron (13 db)
Várható kézbesítés:
10.2.2023

Az olaj alkalmas depresssziónál, oldja az idegfeszültséget, segíti az emésztést, fokozza a szellemi és fizikai
aktivitást.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A geránium jellegzetes virágillata tonizálja a testet, és segíti az emésztést.

A geránium olaj alkalmas depresszióra és idegösszeomlásra, tökéletesen oldja a stressz okozta idegfeszültséget és helyreállítja a lelki egyensúlyt. Különösen az idősek körében népszerű, mert növelheti a szellemi és fizikai aktivitást.

Használata: Az aromalámpába 1 cseppet, fürdővízbe 1-2 cseppet, masszázsra 2-3 cseppet, kozmetikumok (sampon, krém...) illatosításara üvegenként 1-4 cseppet teszünk.

Figyelmeztetés: Ne használja a készítményben található összetevők egyéni intoleranciája esetén, kerülje a szembe jutást, gyermekektől tartsa távol, hígítva használja. Terhesség alatt óvatosan kell használni. +5 és + 25°C között zárva tárolandó.

Csomag tartalma: 10 ml

Származási ország: Oroszország

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Botavikos ( Botanika ) már több, mint 30 éve képviseli a parfümök és kozmetikumok végtelen világát. Az érzékiség és béke világa. Az ihlet és önismeret világa. Az öröm világa.

#ShowMore#

A Botavikos Társaság tudományos szakértők által jött létre, akik az aromaterápia területén végeztek kutatásokat. Termékek nagy választékát kínálja, mint például az illóolajok és egyéb termékek.

A Botavikos csak olyan anyagokat, összetevőket használ, amely megfelel az európai minőségi előírásoknak és világszabványoknak (ISO 9001).

A Botavikos márka fő értékét a termékek 100%-os természetes összetevői adják. Amennyiben valakinek van a Botavikos termékekből több darab is, esetleg kozmetikai gyűjteménye, ezeket a termékeket  lehet más termékekkel is kombinálni, így saját, egyedi minták is kialakíthatóak.

Természetes illóolajok – Ezek az olajok könnyűek és átlátszók annak a növénynek az illatával, amelyből kivonták. Az illóolajok folyékony állapotban kerülnek forgalomba. Használhatóak aromafürdőhöz, mély és gyengéd masszázshoz vagy helységek illatosításához, légfrissítéshez is.

Természetes zsíros olajok – Ezek az olajok hidegen sajtoltak, gyümölcsökből vagy diófélék magjából készülnek. Ezeknek a természetes zsíros olajoknak az állaga már szilárdabb, krémesebb. Alkalmasak más olajok és arcvizek helyettesítésére. Ápolják és védik a bőrt. Lassítják az öregedést és megújítják, regenerálják a bőrt.