Shungit Ásványi - természetes vízszűrő

Kód: 0622 0699 Kérjük, válasszon változatot
3 620 Ft 1 960 Ft-tól - –2 % akár: –2 %
Shungit Ásványi - természetes vízszűrő
3 620 Ft 1 960 Ft-tól - –2 % akár: –2 % 1 960 Ft 3 560 Ft 1 960 Ft-tól
Jelenleg nem kapható Raktáron (8 db) Kérjük, válasszon változatot
Csomagolás
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
21.2.2023 2.2.2023 Kérjük, válasszon változatot

A fekete Shungit kiváló természetes szűrő, amely aktiválja a víz szerkezetét és biológiailag aktívvá teszi azt. Az így előkészített víz elősegíti különböző gyulladásos megbetegedések kezelését, javítja a hegek gyógyulását, atópiás ekcémát, fokozza a vírusos megbetegedésekkel szembeni immunitást, javítja az ízületek mozgását, alkalmas az anyagcserezavar kezelésére, égési sérülés esetén még enyhe érzéstelenítő hatása is van, javítja a bőr rugalmasságát, fiatalít és megerősíti a hajhagymákat. A Shungit képes magába szívni a vízben megtalálható anyagokat: nehézfémeket, fenolokat, peszticideket, de elnyeli a vírusokat és a baktériumokat is.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Shungit tartalmaz fullerént, amely az egyik legerősebb antioxidáns, csodálatos tisztító hatással rendelkezik. A Shungit víz segít gyulladásos megbetegedések, allergia, ízületi problémák, valamint bőrproblémák kezelésében. Még Nagy Péter cár is shungittal szűrte a vizet, ezért megparancsolta a katonáinak, hogy mindenki palackjában legyen shungit törmelék amely megszűri a vizet és véd a fertőző betegségek terjedésétől. 

Shungit paradox módon a legidősebb széntartalmú ásványi anyag, 2 milliárd éve létezik. A shungit csak Oroszországban, az Északnyugat-Oroszországban Karéliai térségben található.

A felhasználás módja: Használat előtt mossuk le először folyó víz alatt, majd helyezzük el 1:15 - 1:20 arányban a víz tartályba (1 adag shungit 15-20 adag vízhet) 24 órán át. Ezután a vizet leöntjük (alkalmas szobanövények öntözésére), és megismételjük a folyamatot. E két ciklus után a shungit készen áll a szűrésre: elkészítjük a vizet, 2 órán át benne hagyjuk a shungitot, majd iváshoz, főzéshet és hasonló célokra használjuk. Ha fürdéshez szeretné használni, hasonlóképpen járjon el:  egy zacskó shungitot 7-10 liter vízhez adjuk, és 3 napig állni hagyjuk. Ezután öntsük a fürdőbe. A szűrőként használt shungitot 2-3 havonta ki kell cserélni.

Többet a sungitról itt talál a blogunkon. 

Figyelmeztetés: egyéni shungit allergia

Tárolási feltételek: Sötét helyen szobahőmérsékleten tárolandó

Összetétel: shungit

Súly: 500g

Származási hely: Orosz Föderáció

Az évek során a shungittal és a shungit törmelékkel egyre inkább kísérletezni kezdtek. Borzzsírral és a méhnek a mérgével keverve fájdalom ellen használták. A shungitban található fullerének aktívan magukba szívják a toxinokat, és a gyógynövényekkel együtt gyulladáscsökkentő hatásuk van. A Shungit olyan hatékony volt, hogy az összezúzott shungitból és gyógynövényből kenőcsöket hoztak létre, amelyek nagyfokú hatékonyságuk miatt kirekesztették az orosz piacon már meglévő hagyományos duzzadás elleni krémeket, amelyeket mi a gyógyszertárból ismerünk.

Psoriasisban szenved? Ezzel a témával részletesen foglalkoztunk egy átfogó és szakszerű cikkünkben, amelyet PhDr. Mgr. Medvecka Éva, PhD., DiS.

5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
MN Szerző | 23.3.2022
Tökéletes!!!
5
GM Szerző | 20.5.2021
Nagyon
5
A Szerző | 29.3.2021
Régóta fogyasztunk már sungit vizet. Elégedettek vagyunk. Ízletes és kellemes inni. Jó hatással van a virágokra is. Amiótta ezzel a vízzel vannak öntözve, szebben virágzanak.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: