Csodálatos fekete ásvány Oroszországból - a sungit

Ebben a cikkben szeretném bemutatni az orosz orvoslás egyik ékkövét - a sungitot.

Beszéljünk a hatásáról és a belőle készült termékekről. A sungit érc csak egy helyen található a bolygón, ez a Karélia Oroszország északnyugati részén van.

Šungit

 

A sungit fullerént tartalmaz, amely az egyik legerősebb antioxidáns, és elképesztő tisztító hatású.

A sungitvíz segít gyulladáscsökkentő betegségek, allergiák, ízületi problémák, de bőrproblémák kezelésében is. Már Nagy Péter is szűrte a vizét sungittal, sőt parancsot adott ki, hogy minden katonájának legyen shungitpor a palackjában a víz szűrésére, ezzel az intézkedéssel a betegségek terjedését kellett volna megakadályozni. Ez az információ az 1726-os poltavai csata feljegyzéseiből származik, amikor a svéd katonák orosz ellenfeleik palackjaiban találták meg ezeket a "kavicsokat".

A sungit paradox módon a legrégebbi széntartalmú ásvány, 2 milliárd éve van nálunk. Mivel a sungitot csak Oroszországban lehet találni, az évek során egyre több kísérlet indult sungittal és sungitszemcsékkel.

Használni kezdték borzzsírral, fájdalom ellen, méhméreggel, sebekkel stb. Már akkoriban gyakorlatilag bebizonyosodott, hogy a sungitban található fullerének aktívan felszívják a méreganyagokat, és gyógynövényekkel kombinálva a kenőcsök gyulladáscsökkentő hatásúak.A sungit annyira hatékony volt, hogy a porból, gyógynövényekből, ill. kenőcsök, amelyek hatékonyságuk miatt nem engedték be az oroszországi piacra.a hagyományos duzzanatcsökkentő krém, amit gyógyszertárainkból ismerünk.

Ezért azoknak, akik természetes alternatívát keresnek egészségük érdekében, mindenképpen álljanak meg és gondoljanak a sungitra. A sungit krémek felhasználási köre széles, saját tapasztalatból tudom ajánlani.

Sungit krém. Ha sportol vagy fizikailag megterhelő munkát végez, akkor tudja, hogyan fájhatnak ízületei és izmai egy jól végzett munka után. Én bokszolok, e úri sport közben sokszor megesett velem, hogy ott nyújtottam az ütést, ahol az a vállnak természetellenes volt. Másnap elkezdődik a fájdalom, és a kezei használhatatlanok, csak felemelkednek. Amikor este a vállamba masszíroztam a krémet, esélyt sem adtam neki, és azt mondtam magamnak, hogy ez egy csomó oroszországi sarlatán találmánya. Ma köszönöm a találmányt, nagyon jól szolgál, miért ne működhetne nálatok is?

Mindegy, hogy sportteljesítmény közben üti meg magát, vagy egy széken az irodában. A sustarutint tartalmazó sungit krém gyulladáscsökkentő hatású. És mi a helyzet a visszérrel? Erre valóak a piócák és a Sofia krém, amit itt találhat. 

E-shopunkban további más sungitot tartalmazó termékeket találhat  :-)