Vérehulló fecskefű és használata

Kezdődik a felmelegedés időszaka, és olyan ruhadarabokat dobunk le, amelyek kellemesen melegítettek és takartak minket a hideg napokban. De sokan szenvedünk a bőr különböző hibáitól, legyenek ezek szemölcsök, popillák vagy bőrkeményedések.

Ezért készítettünk Önnek egy rövid cikket, melyben egy érdekes növény hatásait ismertetjük. Ezen növény sikeresen leküzdi a már fent említett hiányosságokat. A következő részben megismerheti a termék gyakorlati hatásait, amely ennek a növénynek a kivonata. Kérem, ismerkedjen meg a fecskefűvel.

lastovicnik väcsi 1

Növény leírása és felhasználása

A fecskefű a mákfélék családjába tartozó Chelidonium növénynemzetség egyetlen fajtája. Narancssárga "tejéről" ismert. Bár gyógyító hatású, gondatlan használat esetén kellemetlen hólyagokat okozhat az egészséges bőrön a szemölcsök körül, amelyek kezelésére külsőleg alkalmazzák.

Ezért, ha meg akar szabadulni a kellemetlen szemölcsöktől a kezeken, vagy a zúzódásoktól a lábakon, akkor ajánlatosabb a fecskekivonattal rendelkező készítményeket használni, amelyek pontos használati utasítással rendelkeznek.

Nem feltűnő növény, elterjedt mindenütt, ahol a talajt nedvesen tartják (sáncok, árok). A magas alkaloidtartalom miatt erősen mérgező. Az orvosok felügyelete mellett kivonatát és onkológiai készítményeinek egy részét bizonyos típusú gyomorrák kezelésére vagy bélpolip kezelésére használják. A kezelés azonban mindig a lehető legalacsonyabb dózissal kezdődik, amelyet fokozatosan emelnek.

image1

Praktikus tapasztalatok

Ahogy nálunk szokás, sok terméket önmagunkon tesztelünk. Ez a helyzet ennél a terméknél is. György egy fecskekivonattal rendelkező termék után nyúlt a láb hosszan tartó bőrproblémája kezelése érdekében. Az adott hely meglehetősen leterhelt a gyaloglás során, néha hasonló érzést keltett a probléma, mint egy kő a cipőben. A tyúkszem jelenléte néha egész napos kellemetlenséget okozott. De elég volt a szóbóá, tekintsük meg inkább a képeket. A kezelés elején valahogy így nézett ki:

A fecskefarkú kivonat hatásai és eredményei a szemölcsökre való felvitel előtt

Pár hét után már jelentős javulást lehetett észlelni:

A fecskefarkú kivonat hatásai és eredményei a lábszárszemölcsök kezelése során

A lényeg az, hogy a kivonat formája és szerkezete olyan, mintha egy második réteg keletkezne a bőrön, így a hely fokozatosan le van „ragasztva“, amivel egy komplett "páncélt" alkot. A cikkben használt termék megtalálható a Herbatica.hu oldalon, de annak alternatívája is megtalálható itt.


Nos, ezen kívül az adott helyen már nincs bőrptoblémára utaló nyom:

fecskefarkú kivonat, a lábon lévő szemölcsök kezelésének hatásai és eredményei - kezelés utáni állapot

Ez az eredménye a néhány héten át folytatott fecskekivonat rendszeres alkalmazásának. Nem voltak használva semmilyen kiegészítők vagy krémek.

Mit tegyünk még hozzá a végén? Talán csak annyit, hogy nem minden működik megbízhatóan mindenki számára egyformán. Sokaknak, akinek bőrproblémái vannak, sebészhez kell fordulniuk, néhány embernek csak egy bizonyos megfelelő termékre van szüksége. A mi célunk az, hogy folyamatosan áttekintést nyújtsunk egy adott egészségügyi komplikáció különféle lehetséges megközelítéseiről.

 

A cikket az Ön számára készítette

 

foto Barbora Herbatica 100x133Mgr. Barbora Olejníková

A Herbatica csapatának tagja, amely 2015 óta viszi piacra a természetes termékeket.
Alternatív gyógyászat és természetes egészségügyi termékek szakértője.
Cikkeink többsége szakmai tanulmányokon vagy tudományos közleményeken alapul.

 Elérhetőség: barbora@herbatica.sk

 
ikona herbatica FB
ikona herbatica IGikona herbatica YT


Nem találta meg, amit keresett? Vagy további információra van szüksége? Elegünk van belőlük – próbáljon meg beírni egy szót, például a keresőablakban. "migrén, aranyér, szemölcs, ekcéma, hátfájás" vagy tekintse meg BLOGunkat.

 

Tetszett a cikkünk? Ossza meg, boldoggá tesz minket :)