Ginkgo Biloba a jobb memóriaért - Niksen- 120 tabletta

Kód: 4031
6 275 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
2.8.2024
A tétel elfogyott…

Étrend-kiegészítő. Segít fenntartani a normál agyi véráramlást, a normál kognitív funkciókat és a memóriát, és segít megvédeni a sejteket a szabad gyökök hatásaitól.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Mi az a ginkgo biloba és milyen hatásai vannak?

A Gingko pozitív hatásairól ismert, különösen a memóriával és az agyi funkciókkal kapcsolatban. A Ginkgo Biloba kivonat hatóanyagát tartalmazó táplálék-kiegészítő segít fenntartani a normál agyi véráramlást, az optimális kognitív funkciókat és a memóriát, segít növelni a koncentrációt és hozzájárul az általános lelki egyensúly fenntartásához.

A ginkgo egyike azon különleges növényeknek, amelyek egyedi hatásokkal rendelkeznek, amivel egyetlen más növény sem rendelkezik. Régóta része a hagyományos kínai orvoslás tüdő- és bőrbetegségek kezelésében, a vérkeringés javításában alkalmazott kezelési eljárásainak. A Ginkgo biloba növényt csodaszernek tekintik. A ginkgolidok, flavoidok, szerves savak, fenolos anyagok és még sok más hatóanyagok teszik egyedivé. A levelekben és a gyümölcsökben egyaránt megtalálhatók.

Kinek megfelelő a Ginkgo Bilobát tartalmazó táplálék-kiegészítő használata?

Értékelni fogja a ginkgo biloba egyedülálló hatásait, különösen a fokozott stressz vagy mentális megterhelés időszakában. Nem mindegy, hogy diák vagy és nehéz vizsgád van az iskolában, nagyobb koncentrációt igénylő versenyre, előadásra készülsz, esetleg munkahelyet váltasz, vagy más életkihívások előtt állsz (pl. válás, szeretett személy elvesztése vagy halála stb.). A Ginkgo segít jobban kezelni ezeket a helyzeteket. 

A ginkgo biloba pozitív hatásait a következő egészségügyi korlátokkal rendelkező emberek is érzik: az agy elégtelen vérellátásában szenvedők, agyi artériá szklerózisban, szív- és érrendszeri betegségben szenvedők vagy visszérben.

Ha Ön a fenti csoportok valamelyikébe tartozik, vagy a fenti problémákkal küzd, a ginkgo biloba szedése valószínűleg segíthet egészségi állapotának javításában.

Javasolt adagolás: Napi 1 tabletta bevétele javasolt elegendő mennyiségű vízzel.

1 tabletta tartalma: 120 mg Ginkgo Biloba kivonat (60:1), amely 24% flavon glikozidot, 6% terpén laktont - bilobalidokat és ginkgolidokat tartalmaz. 120 mg Ginkgo Biloba kivonat (60:1) = 7200 mg Ginkgo Biloba levél.

Figyelmeztetés: A kinolinsárga festék negatívan befolyásolhatja a gyermekek aktivitását és figyelmét.

Ne lépje túl a megadott ajánlott adagot. A táplálék-kiegészítő nem használható az élelmiszerek helyettesítésére.

 

Tárolás: száraz és sötét helyen, gyerekektől elzárva, legfeljebb 25°C tárolandó

Csomag tartalma: 120 tabletta

Származási ország: Bulgária

 


A Ginkgo biloba növényt többféle termékben és változatban is megtalálja kínálatunkban. Válasszon a ginkgo biloba tartalmú termékek széles kínálatából az Önnek legmegfelelőbbet.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: